„ Маша и мечока“ с допълнителен спектакъл в Пловдив

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

MM_TURNE
Поради неочаквано големия интерес към култовите герои от анимационния сериал, освен в София и Русе, Пловдив ще бъде още един от домакините на турнето, като желаещите да видят на живо забавното момиченце Маша и нейният най-добър приятел Мечока ще имат възможността да го направят в Дома на културата „Борис Христов“.

Повишеният интерес към представлението на гостуващата трупа от Русия и недостатъчните места, които да поберат всички желаещи в залата в „Града под тепетата“ доведе до обявяването на допълнително представление, отново на 19 ноември. Първото ще започне от 15.00, а второто – от 18:00 часа.

Музика, танци, специални викторини и много незабравими весели емоции ще очакват присъстващите в залата. Освен всичко друго, те ще имат и възможността да видят на живо уникалният, ръчно изработен костюм на Маша и да се докоснат до Мечока – в истински размер!

Билети за всички представления можете да закупите от мрежата на ИВЕНТИМ (www.eventim.bg), партньорската мрежа, както и директно на касите по места.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6 237 преглеждания

Comments are closed.