Мартеничкова Кампания 2019

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

karin-dom

Карин дом стартира Мартеничкова Кампания 2019 с много ентусиазъм.

Всяка година в кампанията участват много приятели на Карин дом, родители, доброволци, екипът на Карин дом и специалните му деца, които също помагат в подготовката на мартеничките. Всички мартенички се изработват ръчно, предимно с естествени материали и с много старание, за да ви зарадват и допринесат за приятната атмосфера на празника. В мартенчиковата  работилничка активно участват родителите на децата, които посещават Карин дом.

Как можете да помогнете:

  • Като изработите мартенички и ги занесете на място в Карин дом или ни ги изпратите на адрес: Местност Свети Никола, ПК 104, Варна 9010, „За мартеничкова кампания 2019“ до 20 февруари.
  • Като се включите като доброволец в изработката на мартенички на място в Карин дом или във вашия офис заедно със своите колеги, ако политиката на вашата компания насърчава доброволчески инициативи.
  • Компаниите, които планират да зарадват своите партньори, клиенти или служители с традиционна ръчно изработена мартеничка, също могат да подкрепят инициативата като закупят от мартеничките на Карин дом.
  • Ако планирате благотворителна инициатива или базар по повод Баба Марта, можете да се свържете с Карин дом и да се присъедините към каузата им.

За какво ще бъдат използвани събраните средства от продажбата на мартеничките?

През 2018г. Карин дом стартира “Център за семейно-медиирана интервенция”, който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила, основана на признаването на неговите силни страни и компетенции. Центърът осигурява подкрепа на семейства на деца със специални потребности от 2 до 7 години с цел подобряване развитието на детето и качеството на живота на семейството. Методът е базиран на успешния опит на специалистите в Университета на Орегон, САЩ. Той се прилага от пет години в Европа и за първи път в България. Проектът е единствен по рода си в страната и стартира с финансовата подкрепа на Фонд „Социална закрила“ към МТСП. След приключването на проекта в края на 2018г. Карин дом е принуден да търси други възможности за финансиране, за да може да продължи терапевтичната работа на Центъра за семейно-медиирана интервенция.

Къде можете да намерите нашите мартенички?

 Очаквайте мартеничките на Карин дом много скоро в:

  • На адрес: гр. Варна, местност Свети Никола ( в Морската градина, зад супермаркет Паркмарт)
  • Заведенията за здравословни храни So Fresh на следните адреси:
  1. So Fresh Sevastopol – гр. Варна, бул. Сливница №16 – пред хотел Черно море
  2. So Fresh GrandMall – гр. Варна, ул. Аднрей Сахаров 2 – Гранд Мол Варна – ет. 2 – до детския кът
  3. So Fresh ParkMart –  гр. Варна, бул. Приморски парк II 482 (супермаркет Parkmart)

 

Следете кампанията и във фейсбук тук! 

Снимка: Звезди Патаре

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,092 преглеждания

Comments are closed.