Мама в действие: Един месец, пет срещи и много нови приятели

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

NN-visia

Посрещнахме Джулая с облаци и мъничко дъжд, но ентусиасти не липсваха. С тяхна помощ в началото на месеца поставихме началото на една нова и амбициозна инициатива на интернет-медията ни ПЪРВИТЕ СЕДЕМ, а именно да излезем от сянката на мрежата и да се срещнем с вас лице в лице насред знаковата за всеки софиянец градска градина пред Народния театър.

Тази инициатива стана възможно благодарение на подкрепата на генералния ни спонсор NN.

Големи благодарности на Д-р Цветелина Дучева от DENTAL CLINIC PETAR DUCHEV, за нестихващата й енергия, целяща популяризирането на потребността от повишаване на оралната хигиена.

Марките Water wipes, My forest, Teo bebe, Grintuss, Melilax, All nature, Devin, barbaron.bg ни подкрепиха, участвайки в нашата инициатива с висококачествените си продукти. Наред с тях с талони за отстъпка участие взеха Jamieson и Bra Clinic.

В дните на нашите изключително зареждащи срещи, раздадохме повече от 980 подаръчни комплекти с продукти на нашите партньори на гостите ни, посетили събитията ни.

Екипът ни се срещна и разговаря лично с повече от 150 майки, татковци, баби, и разбира се, деца – малки и по-големи. Говорихме си за пелените и гърнета, за тръшкането и детски инат, за парите и семейния бюджет, за първите зъбки, за безсънните нощи и за още много неща, които все се въртяха около малките деца, които са по-големи от всичко друго и са същинският център на вселената за всеки родител, за да завършим с опит да разкрием тайната на това как една жена може да е и отдадена майка, и перфектна съпруга, и отлична домакиня, но и нещо повече – изградил успешна кариера професионалист.

Благодарим ви за споделянето, за откровеността, за отделеното време и доверието.

Вие сте нашето вдъхновение за нови проекти и инициативи. Очаквайте ни скоро – пак някъде там, в парка, в МОЛ-а, на улицата. Там, където се случва истинският живот, където се раждат интересните истории, където сте вие.

Благодарим ви!

Тази инициатива се организира от Първите седем

 

logo_P7

 

С подкрепата на:

 

NN logo

С участието на:

logo

 

jamieson   waterwipes-logo

 

grintuss_1 images

 

images             logo           logo (1)

                

 

devinLogowide_logo

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,522 преглеждания

Comments are closed.