Малкият принц тръгна на детска градина и не пророни сълза

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
prince-george-nursery-lede

Принц Джордж, първородният син на принц Уилям и Кейт Мидълтън Джордж тръгна на детска градина. През юли той ще навърши 3 години. Наследникът на знатната фамилия посещава детската градина „Монтесори“  в Норфолк както някои други деца.

Първите снимки на принца пред изрисуваната стена на училището със малка синя раница и тъмносиньо яке бяха публикувани в официалната страница за кралското семейство. На тях принцът не изглежда уплашен или разстроен, а по-скоро любопитен.

Принц Джордж ще посещава детската градина заедно с още 26 деца, до която води частен път. Тази мярка е предприета, за да могат родителите да избегнат срещи с папараци.

Възпитателите в детското заведение смятат с нищо да не показват специално отношение към принца и че отношението към него ще е каквото е към останалите деца.

Системата Монтесори е основана на развитието на децата чрез забавление и игра в естествена среда и сред природата. Тя предоставя голяма част от инициативата на детето, което само се учи да овладява енергичността си. Методът е разработен от италианска педагожка Мария Монтесори в началото на миналия век.

Обучението на принц  Джордж  ще струва по 45 евро на ден.

източник: www.vanityfair.com
снимка: By the Duchess of Cambridge/AP Images.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,959 преглеждания

Comments are closed.