Малки пелени за големите герои

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

pampers_600x400

 

Докосването е първото сетиво, което придобиваме с появата си на този свят. То предшества зрението, предшества и речта. Това е първият език, чрез който новородените бебета разбират света около тях.

Когато се родиш по-рано от очакваното, сетивата ти са изключително изострени. Усещаш интензивно всяко докосване. И най-лекият допир има голямо значение. Кожата на недоносените бебета е два пъти по-тънка, което я прави много по-чувствителна на допир.

Знаете ли, че доскоро в България пелените, които преждевременно родените бебета са носили, са били големи почти, колкото тях самите? Тази драстична разлика в размера води до дискомфорт, дори по време на сън. Затова Pampers създаде Pampers Preemie Protection – за най-нежната кожа на най-малките бебета, подходящи за новородени с екстремно ниско тегло – от 800 грама, предназначени да сведат до минимум неудобствата и да подпомогнат съня. Защото, когато си толкова малък, имаш нужда от най-нежното докосване.

Горди сме, че за пета поредна година по случай 17 ноември – Световния ден на недоносените бебета, ще подкрепим най-уязвимите бебета в България и техните семейства като им осигурим спокойствие и комфорт. За да посрещат всяка следваща битка в живота с лекота.

Радваме се да споделим, че от 2018г. насам, Pampers успя да дари над 400 000 пелени за преждевременно родени бебета. Целта ни е да покрием нуждите от специализирани пелени в неонатологиите в България, затова тази година ще дарим още 25 000 малки пелени.

В Pampers винаги сме били посветени на щастливото и здравословно развитие на всяко бебе. Обединени под мотото „Докосването е любов“ имаме за цел да дадем сила на недоносените бебета и техните родители, както и да създадем вълна от позитивна енергия.

Сподели и ти своето послание към тях или своята история с щастлив край с хаштаг #малкибойци #littlefighters #PampersForPreemies!

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Полезно

Етикети:

10,793 преглеждания

Comments are closed.