Магическите тайни в Лятно музикално училище

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

11846757_896898337057946_1112464116650230887_n

Синкоп, секвенция, си бемол – не, това не са магически заклинания, а музикалните тайни, които научават децата в Лятно музикално училище. Оказва се, че когато са поднесени с усмивка, търпение и внимание, детайлите от музикалната материя се разбират и запаметяват неусетно от малките ученици. Програмата вече започна и продължава до края на август, всеки ден между 9:00 и 14:00ч. в музикалната къща на ул. “Шандор Петьофи” №55.

Необичайната ваканция включва още уроци по два различни музикални инструмента. Изборът е между класическото пиано, екзотичната арфа, както и изящната цигулка. Възможно е да се изберат също така духов инструмент, представен от блокфлейтата, ударен вариант за най-енергичните ни ученици, а именно барабан и ксилофон. Желаещи има, разбира се, и за романтичната китара. Поради големия интерес, за първи път в програмите на Модо може да се посещават и уроци по пеене.

Цялото това музикално разнообразие се осъществява от изключителните педагози в Модо, които освен значителен преподавателски опит и усет, са лауреати на международни конкурси по музика и имат артистични изяви по световните сцени. Техният талант е най-вдъхновяващото учениците им качество. То кара младите музиканти да попиват нови знания за великите композитори, нотите и ритъма с неизчерпаем интерес и желание.

За повече информация и записване, посетете www.modo.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,520 преглеждания

Comments are closed.