Лятна подготовка за изпит САЕ в International House Sofia

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

cae1.300x0

International House Sofia има горещо лятно предложение за отпускарския месец август.

Интензивната подготовка за сертификата САЕ започва от 3 август и ще продължи през целия месец. Подготовката ще се проведе в 90 интензивни учебни часа, всеки делничен ден от 14:00 до 17:00 часа.

Сертификатът САЕ е признат от учебните заведения и работодателите от частния и публичен сектор в целия англоезичен свят. Курсът се води от висококвалифицирани, англоговорящи университетски преподаватели, чийто роден език е английският. Преподавателите в International House Sofia имат и специализация в изпитната подготовка на учениците.

Цената на курса е 800 лева и в нея са включени – оригинален учебник, примерни изпитни тестове, материали, разнообразни онлайн ресурси и международно признат сертификат.

За записвания можете да използвате телефон 0899 937 129 и електронна поща info@ihsofia.com или да се запишете лично на адрес София, ул. Хан Омуртаг 82.

 

*В International House Sofia можете да учите английски, немски, испански и много други модерни езици. Езиковите ни курсове за деца и възрастни, както и подготовката за сертификати, фирменото обучение, индивидуалните уроци и онлайн курсовете са създадени, за да задоволят разнообразните потребности на съвременните модерни, търсещи успешна реализация българи.

*International House World Organisation, част от която е и International House Sofia е международна група от езикови училища с 60 годишна история и над 160 учебни школи по света с традиции в преподаването на чужди езици. Специалистите, които работят в тези школи да висококвалифицирани и опитни чуждестранни преподаватели.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,437 преглеждания

Comments are closed.