ЛЪВ 23 юли – 22 август

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

lyv

Детето Лъв

Детето Лъв от малко е с изявени лидерски умения. Тези деца са специални и без особени затруднения вземат в ръцете си звездната роля в дадена група.  През следващите две седмици може да настъпи период на небивал растеж за вашето Лъвче. С лидерските си умения Лъвът умее да работи в сътрудничество и с настроение. Периодът ще го мотивира да продължава да допринася за успеха на екипната работа. Детето Лъв обаче няма да вземе ролята на Lion King буквално. То е с нежно сърце най-малкото, защото е все още дете, така че може да се очакват сълзи и първосигнални реакции.

Бебето Лъв е упорито за нещата, които иска и за нищо на света не се отказва лесно, дори това да е вашият собствен смартфон.

Майката Лъв    

През предстоящия период ще срещнете сродни души, затова и резултатите от групова дейност и приятелства ще са изключително успешни. Много вероятно е дори да намерите нов приятел за цял живот.

Бъдещата майка Лъв е добре да разшири своя списък с приятели. Именно приятелите ви ще са насреща, когато дойде бебето, защото ще ви помагат да се измъкнете от къщи. Приятелите с по-големи деца са добра компания за вас, защото дори да не им искате съвети, те ще ви ги дават, а това ще ви помогне да се осъзнаете много по-бързо след раждането.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

Етикети:

1,172 преглеждания

Comments are closed.