Lidl Неделя в Музейко

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Lidl Неделя в Музейко

Втората неделя от всеки месец деца и родители могат да се забавляват и да учат нови неща заедно, като станат част от Lidl Неделя в Музейко. В тези дни билетът за Музейко както за малки, така и за големи, е на символичната цена от 2 лева, а входът за деца до 4-годишна възраст, както обикновено, е свободен.

Ако планирате да сте с бебе, ще ви е по-удобно да ползвате слинг или кенгуру. Ако нямате, можете да вземете назаем от Музейко. Информация ще получите на касите.

Lidl и Музейко и този път са подготвили страхотни дейности!

Ето най-често задаваните въпроси, свързани с инициативата „Lidl Неделя в Музейко“, както и съвети, за добро изкарване:

* Какво е „Lidl Неделя в Музейко“?

Втората неделя от всеки месец входът за Музейко е на цена от 2 лева за всички посетители, благодарение на щедрата подкрепа на Lidl.

* Ограничен ли е достъпът до „Lidl Неделя в Музейко“ по някакъв начин?

В „Lidl Неделя в Музейко“ много хора посещават Детския научен център.

* Как ще се осъществява достъпът? Мога ли да си купя билет предварително?

Който дойде първи, ще влезе първи. Няма предварителна регистрация и предварителна продажба на билети.

* Колко време ще се наложи да чакам, за да вляза?

Базирано на опита от безплатния ден в Музейко, изчакването на опашката може да достигне два часа в натоварените периоди.

* Температурите са високи. Ще се наложи ли да чакам на открити пространства?

Възможно е опашката да се проточи и да излезе извън сградата на Музейко. Предвидете подходящо облекло, шапка и слънцезащитни средства.

* Ще трябва ли да се редя на опашка, ако съм притежател на годишна карта?

Всички изчакавът на опашка, защото е важно да има контрол над броя на хората в сградата. Тъй като притежателите на годишни карти имат неограничен достъп до музея през цялата година, по-добре да изберат друг ден за посещение.

* Има ли друго нещо, което трябва да направя или да знам, за да може престоят ми на този ден да бъде по-приятен?

Както по време на всички дни, в които има повече хора, е добре посетителите да не взимат много багаж със себе си, защото местата за оставяне на лични вещи са лимитирани.

* Има ли друг начин, по който мога да посетя Музейко на по-ниска цена?

1. Бихте могли за закупите годишна карта и да посещавате Музейко неограничен брой пъти. Възползвайте се от специалните предложения и оферти. С пълните условия може да се запознаете ТУК.

2. Всеки ден от вторник до неделя в Музейко има специален Happy Hour след 16:30 ч. Тогава цените на билетите са намалени: от вторник до петък – 5 лева, събота и неделя – 7 лева. Обявените цени важат както за деца, така и за възрастни.

3. Освен изложбите, всяка събота и неделя в Музейко се организират ателиета и работилници, които са включени в цената на билета или на годишната карта, но има и напълно безплатни, за които се изисква единствено предварително записване.

С програмата за настоящия месец може да се запознаете ТУК.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Събития

Етикети:

2,064 преглеждания

Comments are closed.