• No categories

Кюфтета от морски костур

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kjufteta ot morski kostur

Продукти:

400 г филе от морски костур;

100 г среда от бял хляб;

1 яйце;

сол.

Приготвяне: Измийте филето и го смелете заедно с предварително накиснатия във вода и изцеден хляб. Разбъркайте добре, добавете сол, яйцето и отново разбъркайте. От получената смес направете кюфтета и ги подредете в кошницата за готвене на пара. Варете ги на пара до готовност (около 15 минути).

При поднасяне гарнирайте кюфтетата с варени на пара картофи.

Препоръчват се при заболявания на черния дроб и жлъчката.

 

Рецептата е от книгата на Невяна Кънчева  Готвим на пара
на издателство Колхида

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Вкусно

2,859 преглеждания

Comments are closed.