Курс по руска кухня! Как да спечелите безплатно участие?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

Natalia_2_pr


На 26 февруари Наталия от изискания руски ресторант Арбат (София, ул. Оборище 69) ще ни покаже най-доброто от тази близка, но не съвсем позната кухня. Заедно ще можете да приготвите някои от най-емблематичните и здравословни руски ястия и ще опитате от специалната водка на Наталия.

Начало:. 26 Февруари 2016 г. – петък
от 19:00 до 21:00 ч.

От февруари 2013 г. Сдружение „Мулти култи колектив” и Кулинарно училище „Амюз буш” заедно организират кулинарни курсове, водени от чужденци, които живеят в България. От една страна, българите научават повече за различните държави и тяхната култура и кухня от първа ръка, а от друга, чужденците имат възможност да се представят и интегрират по-добре. Домакините на Мулти култи кулинарните курсове досега са били от Доминиканската република, Ирак, Непал, Перу, Ливан, Сърбия, Индия.

Мулти култи обича хората и кухните на света. От 2011 г. сдружението среща българи с бежанци и мигранти от ЕС и трети страни и им дава възможност пряко да си общуват. Един от любимите им проекти е Мулти култи картата на София, на която представят автентични ресторанти и магазини от целия свят.

Набраните от курса средства Мулти култи ще използва за благотворителност.

Кулинарният гид на настоящия курс е Наталия Хитрина, собственик на Ресторант Арбат.
Наталия Хитрина идва в България през 1992 г. Идеята да отвори собствен ресторант се ражда естествено, тъй като хобито й е да готви и приятели, и познати непрестанно я насърчават. Ресторант Арбат отваря врати преди 6 г. Казва се така, защото Арбат най-добре изразява идеята на ресторанта – за всички рускоговорящи Арбат е знаково място за пролет, радост, усмивки, дружба между хората. На Арбат са творили и живели най-популярните артистични личности. Това е една винаги съвременна улица. Ресторантът е много изискан, красив, с богата украса и страхотна автентична кухня и напитки.

Кулинарно Училище Amuse Bouche използва само висококачествени продукти по време на своите курсове. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати.

По време на класовете се използват само висококачествени продукти, включително от чифлик Ливади, Винарска Изба Вила Мелник, Гайо Шоколад, Мелница Никола Панайотов, Farmhopping и др. Всички ястия предвидени в програмата се приготвят от начало до край без използването на полуфабрикати, подобрители и др.

Можете да спечелите безплатно участие в курса на Наталия от Арбат ако до четвъртък в 18:00 часа ни изпратите лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем, в което да посочите вашето любимо руско ястие. Един от вас ще спечели ваучер за участие в курса, който ще се проведе на 26 февруари 2016 г. (петък). 

Започнете уикенда вкусно! 

 

Регистрация и заплащане за редовни курсисти:

Местата за всички събития и курсове в Amuse Bouche са ограничени.
По време на курсовете не се допуска присъствието на други лица освен курсистите регистрирани и платили си за курса.

За да се регистрирате за курс или събитие, моля използвайте формуляра вдясно на страницата. Всяка нова регистрация трябва да бъде с уникален e-mail!

Цената на курса е 40 лв.

След регистрация, ще получите в пощата си автоматично съобщение от нашата система с всички необходими данни за плащане. Моля заплатете пълната сума или капаро в размер на 50% в рамките на два работни дни.

Възможни начин на плащане: ePay; банков превод; в брой – с предварителна уговорка за дата и час.

В случай, че не получим плащане в рамките на указания срок, ще получите автоматично съобщение от нашата система, с което ще Ви уведомим, че в случай, че не платите, мястото Ви ще бъде преотстъпено на друг желаещ.

В случай, че имате Ваучер за посещение на курс в Кулинарно Училище Amuse Bouche, моля направете регистрация и ни пишете на адрес: contact@amusebouche-bg.com.

За повече информация:.

тел:. +359 877 585 873 – в работно време
e-mail:. contact@amusebouche-bg.com
facebook: facebook/amuseboucheschool

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,027 преглеждания

Comments are closed.