Коя е най-добрата марка детски обувки през 2022 година според Eвропейската асоциацията на обувната промишленост!?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Отговорът е испанският бранд Biomecanics!

От самото начало специалистите в него изследват биомеханиката на стъпалото и така създават обувки, които да предпазват и да се адаптират към формата на детското краче на всеки етап от неговото развитие! Моделите са проектирани и произведени съвместно и по технология на Института по биомеханика във Валенсия. Изключително удобни и с ергономична форма и конструкция,  обувките осигуряват максимална свобода, сигурност и удобство като специално внимание експертите обръщат на обувките за прохождане!

За първите стъпки е създадена иновативна линия, която подпомага баланса и стабилността – с нея децата се изправят и пристъпват много по-уверено.

kotarakvchizmi1_600545

Линията Biogateo за прохождане на марката Biomecanics e създадена след обстойни научни проучвания на хиляди деца. Изследванията  категорично доказват какви са нуждите на детското стъпало. Едва тогава брандът проектира  бебешки обувки, с които децата правят първите си стъпки стабилно и с лекота преминават от фазата на лазене към прохождане.

Иновацията се състои в патентования дизайн на подметката и формата на обувката, която осигурява свободно движение на глезена и максимално се доближава до усещането за ходене на босо.

Mекият страничен стабилизатор и по-широката основа в петата поддържат баланса и стабилността при прохождането, като позволяват на бебето по естествен начин да контролира изместването встрани на стъпалото.

Така обувките Biomecanics гарантират правилното развитие на крака на детето и не ограничават естественото му движение.

kotarakvchizmi3_600_172

kotarakvchizmi2_600_502

Здравите крачета ще повлияят на добрата стойка и двигателното развитие в бъдеще. Именно затова иновациите в новите колекции Biomecanics ни спечелват всеки път! При нас в магазин Котарак в чизми можете да намерите пълната гама обувки Biomecanics и да се възползвате от добрите ни цени и намаления!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Находка

14,476 преглеждания

Comments are closed.