Концерти на възглавници с турне за Вси Светии

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pillows-4

В първия уикенд на ноември Концерти на възглавници ще гостуват в Бургас и Пловдив.

Програмата на събитието е посветено празника Вси Светии и по този повод всички гости са поканени да се преобразят в най-любимите си герои и образи от киното, литературата и музиката. Всички маски, костюми и любими аксесоари за Вси Светии са разрешени, а най-смелият костюм сред всички вещици, тикви, принцеси и други чудати същества ще бъде отличен със специална награда.

Концерт на възглавници за Вси Светии е подготвен специално за събитието от любимия на малки и големи Брас квинтет и ще представи увлекателна програма с красиви теми от най-известните мюзикъли, опери и други жанрове в класическата музика. Богатият и вдъхновяващ звук на медните духови инструменти тромпет, тромбон, валдхорна и туба ще накара малките крачета да затанцуват в такт с музиката. По традиция ще бъде връчен и медал за най-послушен родител, а след концерта малките зрители ще могат да се докоснат до всеки един от духовите инструменти и да се запознаят с изпълнителите.

Един час преди всеки концерт ще се проведе и традиционната Работилница на възглавници, в която децата ще могат да изработят красив сувенир за спомен от концерта. Участието в нея е безплатно.

В Бургас събитието е насрочено за 4 ноември (събота) от 17:00ч. в Национална Художествена Галерия „Петко Задгорски“.


В Пловдив на 5 ноември (неделя) от 11:00 и 17:00 часа в Регионален Исторически Музей.

Билети за събитието се предлагат на място преди всеки концерт и предварително онлайн с отстъпка на www.pillows.bg.

Pillows-3

Концерти на възглавници са проект на Модо България и са оценени от публиката като най-престижния и успешен цикъл от класически концерти за деца в България. Те са първите семейни камерни концерти в страната ни, носители на наградата на Българско Национално Радио и предаването Allegro Vivace за Проект на годината, както и на приза Златна игла, връчван от Classic FM радио.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,242 преглеждания

Comments are closed.