Конкурс за детска рисунка “Пролетта е тук”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

И аз мога

Център за деца с аутизъм И АЗ МОГА / I CAN TOO организира конкурс за детска рисунка на тема: “Пролетта е тук” – част от инициативите на Центъра за повишаване информираността в месеца на аутизма – април.

Деца от всички възрасти, желаещи да участват, могат да изпращат своите рисунки до 19 май 2017 на адреса на Центъра – гр. Пловдив, ул. Любен Каравелов 5, ет. 3 (сграда на ДКЦ VI) или на e-mail: office@icantoo.eu.

В конкурса могат да се включат, както индивидуални участия, така и групи, училищни класове, арт-школи и др. Всички материали и техники са подходящи. Всеки участник може да изпрати неограничен брой рисунки, които да станат част от надпреварата.

I CAN TOO ще публикува всички рисунки по реда на тяхното получаване – на официалната Facebook страницата на организацията, където ще се провежда и самото гласуване.

Победители ще са десетте рисунки, получили най-много харесвания.

С тях И АЗ МОГА ще отпечата картички, чрез които набира средства и популяризира мисията на организацията в България и извън страната.

Всички рисунки, получени до обявения краен срок, ще бъдат включени в благотворителна изложба-търг, която ще се състои в Център за деца с аутизъм И АЗ МОГА / I CAN TOO, гр. Пловдив.

Организаторите са приготвили много приятни изненади и награди!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,651 преглеждания

Comments are closed.