Конкурс: “Играчката, която сам си направих”

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

igrachkata koiato sam si napravih

Някога, не толкова отдавна всъщност, в магазините за играчки имаше кукла за момиченцата и багер за момченцата… май и един конструктор с метални части… Тогава децата импровизирахме – един и същи кашон беше къща, кола, лодка, крепост. Няколко парчета плат, копчета и конци ставаха на кукли… Колекционирахме кутийки от безалкохолни и бира, които накрая свършваха като роботи, чудовища и какво ли още не. Така че, единственото, което ни трябваше е фантазия, а децата, както знаете я имат в неизмерни количества.

Затова Plan Тoys и Първите седем решихме да отправим към вас едно наистина забавно предизвикателство: да измайсторите заедно – мама, тате, каката, баткото, цялото семейство една страхотна играчка, която да снимате и след това да ни изпратите да я видим.

Може да е парцалено мече, картонен самолет, робот от капачки, кукли от празна бутилка и малко плат… дори коледна играчка, в крайна сметка няма нищо лошо в това да си подготвен отрано, всичко, каквото ви хрумне.

Всякакви материали и техники на изработване са позволени, но всъщност най-важните съставки са въображение, желание, е и малко време.

Ограничения няма да поставяме, освен едно – играчката наистина да бъде направена от всички в семейството, включително и децата. Нека това е един момент, в който ще се забавлявате, смеете и творите заедно – Мама, тате и аз!

Наградите: ваучери, предоставени от Plan Toys на стойност 50, 30, 15 лева

Повече за Plan Toys, може да видите тук, както и да разгледате електронния магазин: http://plantoys.bg/cgi-bin/index.pl

Срок на конкурса: 31 юли

Снимките изпращайте на адрес: konkursi@purvite7.bg


Моля прочетете внимателно условията за участие в конкурса:

– При конкурс за снимка, всеки участник може да изпраща по една снимка, с кратко описание, имена и възраст не детето/децата. Снимките се изпращат на адрес: konkursi@purvite7.bg

– В заглавието на e-mail-а отбележете името на конкурса, в който участвате.

– Имената на победителите се обявяват в посочения в условията срок, публикуват се в списание Първите седем, в сайта: www.purvite7.bg и се анонсират на facebook-страницата ни.

– В срок от 3 работни дни обявените победители ще получат e-mail от редакцията, в който ще бъде упоменато как ще получат своите награди. Всеки спечелил и получил такъв е-mail, трябва да отговори в срок от 5 работни дни.

– Наградите се изпращат два пъти в месеца на посочения от участника адрес, в работни дни от 9 до 17 часа. В зависимост от вида и размера на наградата, пратката ще бъде доставена на адрес или от най-близкия офис на доставчика, след известяване с SMS.

– Първите седем не носи отговорност за неполучени награди по вина на куриерската служба или неточно предоставени данни от страна на участниците.

– Редакцията не връща изпратени снимки и материали.

– Неполучени и непотърсени награди се пазят до 2 месеца след публикуване на имената на спечелилите, след което се разиграват отново.


FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Конкурси

3,064 преглеждания

Comments are closed.