Конкурс: „Аз проклетникът 3″ – Проклетия в двойни дози!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Despicable-Me-30-June-2017От петък – 30. 07. 2017 г., по кината тръгна третата част на култовата поредица „Аз, проклетникът“, озвучен на български език и изпълнен с нови, още по-вълнуващи приключения, забавления и злодейства на познатите ни герои. Новите им истории са на път да се превърнат в истинска мания и да завладеят лятото както на най-малките, така и на техните родителите.

Сега миньоните се татуират, а злодеите от класа стават още по-зли, пляскайки си с ръце, а историята заплашва да излезе извън контрол!

Първите седем съвместно с Форум филм подготвихме специално за нашите читатели следващата игра, в която можете да спечелите невероятни брандирани награди, ако отговорите само на един единствен въпрос. 

- Кого среща Гру в третата част на „Аз, проклетникът“?

а) Мечо Пух
б) Своя брат близнак – Дру
в) Мики Маус

Наградите ще изненадат петима от нашите участници, отговорили вярно на въпроса и сигурни сме, ще ги зарадват много, защото ги очакват една прекрасна кутия за обяд, един комплект ученически пособия и три комплекта ключодържател и стикери.

Очакваме вашите отговори в месинджъра на фейсбук страницата на Първите седем от 3. 07. 2017 до 09.07.2017 включително.

На случаен принцип в редакцията на Първите седем ще изтеглим петимата късметлии, а имената на печелившите ще бъдат обявени на 10.07.2017г. след 12:00 часа в сайта и във фейсбук страницата на Първите седем.

Не забравяйте да посочите вашите имена и контактна информация, за да можем да се свържем с печелившите.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ И ПРЕКРАСНО ЛЯТО!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,745 преглеждания

Comments are closed.