Комплект за първа помощ на кожата във всеки дом: CICAPLAST BAUME B5+ С УСЪВЪРШЕНСТВАНА ФОРМУЛА

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
cicaplast_462_465

Универсалният продукт за грижа за кожата Cicaplast Baume B5+ от La Roche-Posay спечели доверието на хора от всички възрасти с новата си формула, която регенерира кожата само за 7 дни. Той впечатлява тези, които се нуждаят от грижа за кожата поради порязвания, изгаряния, пресни татуировки и други кожни раздразнения

 

 

Cicaplast Baume B5+ е любим помощник във всеки дом, който предлага страхотна подкрепа в борбата срещу драскотини, суха, раздразнена кожа и други кожни промени, причинени от външни влияния. Продуктът вече се предлага в аптеките с нова подобрена формула – в допълнение към Madecassoside, успокояващ пантенол и антибактериални агенти, той вече е обогатен и с иновативен комплекс от пребиотични активни съставки TRIBIOMA, който съчетава млечни ферменти, захари и растителни екстракти, ребалансира микробиома на раздразнената кожа, за да подобри качеството и да намали признаците на увреждане още от първия ден на ползване.

 

Новият ултра възстановяващ Cicaplast Baume B5+ е клинично тестван върху почти 10 000 пациенти[1] и е потвърдено, че се справя с 14 кожни проблема, като: суха кожа, сухи устни, склонна към атопия кожа, повърхностно зачервяване на дупето на бебето, дразнене след лазер и епилация, изгаряния или порязвания, след дерматологично лечение и други кожни раздразнения или увреждания.

Новата подобрена формула възстановява бариерната функция на кожата само за 7 дни, успокоява усещането за топлина и зачервяванията изчезват по-бързо.

 

МНОГОЦЕЛЕВА И БЕЗОПАСНА ПОМОЩ

Кожният дискомфорт се успокоява, благодарение на цялостна формула, която възстановява кожната бариера, успокоява сухите и раздразнени зони, но също така защитава кожата с богата, подхранваща, антибактериална и нелепкава текстура.

Що се отнася до грижата за кожа, която се нуждае от допълнителна помощ, експертите са единодушни, че най-важното е да изберете качествен и доказан продукт, както и да следвате съветите на дерматолозите и да избягвате процедури, които допълнително дразнят кожата, като душ с гореща вода, търкане с кърпа или използване на продукти с парфюми.

Ако досега Cicaplast не е бил във вашата аптечка, това е вашата възможност Cicaplast Baume B5+ да намери своето място там и сами да разберете защо потребителите и дерматолозите обичат толкова много този незаменим балсам.

 


РОДИТЕЛИТЕ СЪЩО ГО ХАРЕСВАТ

 

Драскотините изчезват без следа, лицевият дискомфорт, причинен от студения въздух се успокоява, а обривите от памперса вече не са причината за безсънни нощи.[2]

 


 

Cicaplast Baume B5, препоръчителна цена: 15,09 лв

 

 

 


[1] *Източник: Moyal D, Seite S. Международно наблюдателно проучване за управлението на заздравяването на епидермални рани. EADV 2016, плакат.

[2] **Протокол: два пъти дневно, четири седмици – под наблюдението на педиатри и дерматолози – 52 бебета (от 4 до 34 месеца)

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Актуално

10,453 преглеждания

Comments are closed.