Коледно пазаруване в последния момент

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

Online Shopping


В последните часове преди Коледа ви се се струва, че всички магазини работят с вашето работно време, и ако случайно успеете да се доберете до някой МОЛ, още щом влезете в него осъзнавате, че той необяснимо, но е побрал половината държава вътре.

Наред с това, в предпразничната суматоха и изобилието от пъстри и красиво украсени витрини, които ви примамват от всеки ъгъл, сте на път да се загубите като дете във фабрика за шоколад и съвсем да му изпуснете края, а с това и главната цел на вашето пазаруване, а именно подаръци за любимите ви същества – вашите деца!

Но, да се върнем в началото: време за обикаляне по магазини и висене в задръствания нямате и не се очертава да си освободите, коледните бонуси очаквано ще ви раздадат на 23 в ранния следобед, идеите, които имахте съвсем се размиха в едно с притеснените ви мисли колко много неща имате да свършите за толкова малко време до празника.

Винаги обаче има спасителен пояс, който някой да ни хвърли и да ни спаси от удавяне в дълбокото море от магазини, стоки, промоции и изнервени до крайност търговски консултанти.

Спасението се нарича „онлайн пазаруване“ и за наше добро набира все по-голяма популярност не само сред по-младите потребители. Вероятно има и такива, които все още не се доверяват на „пазаруването зад кадър“, но който е опитал веднъж, няма начин да не повтори, а след време да превърне пазаруването онлайн в свой най-любим начин за пазаруване.

Защо това е така?

Отговорът е еднозначен и кратък: - Защото е лесно и удобно!

Но пазаруването онлайн освен лесно и удобно носи своите преимущества за много заетите служебно хора, за майките с малки деца, за по-възрастните, който трудно се придвижват и за всички, които ценят своето време и знаят как да спестят някой лев.

Няма жена, която да не е изпадала в състояние на пълна предпразнична безтегловност и потребителски ступор, когато попадне в голям търговски център. Предлагането е огромно, изкушенията неустоими. И пазарът на подаръци изведнъж се превръща в разгромяваща семейния бюджет битка.

Вместо това можете да направите следното онлайн, без да си обувате ботушите и без дори да ставате от дивана:

-          Изберете продуктите, които ви интересуват от съответния сайт

-          Направете поръчката си

-          Платете с дебитна, кредитна карта или с наложен платеж

-          Затворете страницата и се върнете към обичайните си занимания

Ето нашите причини, защо тази година да напазарувате подаръците  за Коледа онлайн:

-          Защото рискът да закупите ненужни и безсмислени подаръци намалява няколко пъти

-          Защото в рамките поне на час можете да смените поръчката

-          Можете да проверите доставката и ако не сте удовлетворени, да я върнете със същия куриер

-          Ползвате се от преференциите на онлайн търговията и 14-дневния срок, в който можете да се откажете от покупката си, ако не сте удовлетворени от качеството й

-          Не ви се налага да се чудите къде да паркирате, как да влезете с количка в магазина, в който дори не сте с деца, е трудно да се влезе, а какво остава да се доберете до регалите със стока.

-          Ще си спестите време и вместо да го похабите в някое задръстване, най-сетне ще успеете да опечете домашни меденки и онази пуйка, чиято рецепта пазите от две години.

-          Не ви се налага да разнасяте тежки и обемни пакети, защото вместо вас, това ще свърши куриерът.

Ние, както вече сте се досетили сме от тотално закъснелите, затова тази година избрахме лесния начин – подаръци ще има за всички от сърце – онлайн. Всеки момент очакваме да позвъни куриера.

А, и ако ви е любопитни от къде и какво сме поръчали, веднага ще ви подшушнем: мястото е – baby.bg. Вижте и ще се убедите сами, че няма защо да правите излишни маневри и да си разваляте настроението с напразни разходки по препълнените с хора и автомобили улици. Вместо това, докато чакате куриерите, извадете Скрабъла,  Не се сърди човече-то или Лего-то и се порадвайте на предколедната топла вечер у дома с децата.

 

текст: Нели Терзиева

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,354 преглеждания

Comments are closed.