Коледният ретро трамвай на София се превръща в арт работилничка

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

koledna-sofia

От  днес – 30 ноември, в София за пореден път тръгва Коледният ретро трамвай. От 16:00ч. до 18:00ч. той ще оглася столичните улици. Началната спирка по традиция е пл. „Възраждане“, откъдето ще поеме към НДК и от там до кв. „Иван Вазов“.

Всички пътници ще се возят без билет, но като всяко пътуване и това ще има своята цена. Пътниците ще трябва да украсят по една коледна играчка. Всички коледни играчки, които бъдат украсени ще са подарък за децата, присъстващи на запалването на светлините на Коледното дърво в парка на НДК, което също е предвидено за днес, точно в 19:00ч. Преди това от 17:00ч. до 19:30ч. на площада пред НДК, от страната на ул. „Фритьоф Нансен” и Билетния център, ще има концерт с участието на много специални участници.

koledna-elha

Следващото пътуване на Коледния ретро трамвай ще е на 15 декември, от 11:00ч. до 13:00ч., когато освен място за забавление, той ще се превърне и в арт ателие за коледни играчки. В същия ден от 13:30ч. до 15:00ч. работилничката ще се пренесе в шатрата на ъгъла на ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Парчевич“, където ще има весело Коледно парти с много подаръци и изненади.

Събитието се провежда със съдействието на Столична община и Столичен Електротранспорт ЕАД.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,310 преглеждания

Comments are closed.