Къде да пътешествате, според зодията си?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

zodii-i-puteshestviya

Според астролозите представителите на различните зодиакални знаци показват своя типичен характер, дори когато пътуват. Те смятат, че именно зодията ни кара да се чувстваме удобно на едни места и не толкова на други.

Ето кои места по света можете да посетите и където ще се чувствате добре, в зависимост от това, коя е вашата зодия.

Овен

Германия, Австрия и Бирма

За представителите на огнената зодия Овен е важно да са в постоянно движение и да са на космополитни места. Места, които ще оставят незабравими впечатления у Овните и които те често съзнателно търсят.

Телец

Египет, Чехия и Швейцария

За Телците е изключително важно да се наслаждават на пълен комфорт и уют, когато посещава друга държава. Те обичат да се излежават мързеливо и да похапват вкусни деликатеси, когато почиват.

Близнаци

Гърция, Турция и Полша

Близнаците се нуждаят от дестинации, които могат да осигурят разнообразие на неспокойните им натури. Местата, където могат да се пазарят за продукта, който искат да купят, ще са много интересни за тази зодия, защото те са много общителни и обичат да контактуват с непознати както и да създават нови приятелства.

Рак

Индия, Непал и Литва

Местата, които Раците обикновено мечтаят да посетят са тихи, спокойни, но понякога превес взимат някои загадъчни и мистични като Индия, например, която наистина би удивили представителите на тази зодия.

Лъв

Бразилия, Италия и Испания

Представителите на зодия Лъв силно биха се впечатлили от цветните карнавали, уникалните съкровища на изкуството и шумни игри. Те биха се впечатлили блясъка и адреналина, затова обичат да посещават страни, които буквално ще ги главозамаят от пищност и емоции.

Дева

Япония, Латвия и Швеция

За Девите са подходящи дестинации, свързани с места където на почит са точността и работата със стил. Те търсят държави, където климатът ще укрепи и подсили духа и здравето им.

Везни

Франция, Великобритания и Китай

Представителите на зодия Везни обичат да посещават държави, изпълнени с романтични гледки, исторически забележителности и предлагат интересен калейдоскоп от месни традиции и обичаи. За тях красотата е основния носител на очарование и възхита от дадено място.

Скорпион

Куба, Иран и Азербайджан

Скорпионите харесват места, където е пълно с екстремни събития и предполагат екстремни преживявания, места,които могат да събудят страстите им и да оставят у тях незабравими спомени.

Стрелец

Мексико, Аржентина и Армения

Стрелците са заклети пътешественици и за тях се препоръчват места, които предлагат голямо разнообразие от традиции, атракции и екстремни преживявания.

Козирог

Тибет, Естония и Норвегия

За Козирозите са много подходящи места, които са разположени високо в планината и са пълни с интересни природни забележителности. Те са хора, които обичат по-хладния климат и снега.

Водолей

Русия, Канада и Австралия

Водолеите биха се насладили на дестинации, които предлагат просторни ширини и уникални атракции с приключенски характер.

Риби

Нова Зеландия, Тайланд и Индонезия

За представителите на зодия Риби е много важно да посещават страни, които са заобиколени от вода, макар много от представителите на този знак да не обичат да пътуват по вода.

 

Източник: dama.bg

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5 034 преглеждания

Comments are closed.