Какво вещаят звездите за всяка зодия през месец май

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kak-pazaruvat-zodiite1

Месец май ще бъде изпълнен с безброй предизвикателства и прекрасни емоции. Ето какво могат да очакват представителите на всеки зодиакален знак:

ОВЕН

Ще сте много авантюристични и любопитни през месеца. Ще общувате активно с другите и ще търсите ползите от това общуване. Не са изключени известни финансови колебания. Голяма част от вниманието ви ще се върти около печеленето и харченето на пари. Склонни ще сте към задкулисни договорки и действия зад кадър, за да постигнете своето. Не е изключено ако ваш приятел изпадне в нужда, да му помогнете и да го подкрепите.

ТЕЛЕЦ

През месеца ще сте ангажирани с поддържането на имиджа си в обществото. Много вероятно е да успеете да изпъкнете и да демонстрирате талантите и уменията си пред останалите. В кариерата ще сте изключително успешни и ще бъдете забелязани от висшестоящи. Много вероятно е да започнете нови приятелства, които в последствие може да прераснат в нещо повече.

БЛИЗНАЦИ

При вас, Близнаци, не са изключени меланхолични състояния през месеца. Ще имате желание да се отделяте от обществото и да си правите неща в усамотение. В кариерата ще успявате да преодолявате пречките със знания и умения и успешно ще прескачате препятствия. Най-голям успех ще имат тези от вас, които са в козметичния бранш, изкуството, медицината, психологията и тези които са в сферата на консултациите и услугите. Не е изключено да ви се наложи да погасявате или теглите кредит или да работите с чужди ресурси през периода.

РАК

Ще си имате проблеми с половинката през месеца. Не е изключено връзката ви да страда от постоянните ви ангажименти. Поради тази причина ви се препоръчва да си оставите време и за партньора и да предприемате общи занимания. Много вероятно е някой да инвестира във вас и да имате късмет при работата с чужди пари. Някои от вас ще предприемат пътувания в чужбина или в страната и ще са доста авантюристични.

ЛЪВ

Развитието на кариерата ви ще се случва по план. Ще сте доста ангажирани и ще имате много задачи, които ще отмятате успешно. Ще имате късмет и в професионалните партньорства и с подписването на договори. В семействата ви ще цари хармония и дори и да възникват конфликти, бързо ще отминават. Партньорството ви ще търпи развитие и е много вероятно да предприемете интересни съвместни занимания с най-близкия ви човек.

ДЕВА

В работата и ежедневието си ще имате късмет и просперитет. Не е изключено да решите да учите нови неща, да пътувате или да се занимавате с правни или философски въпроси. В личен план не са изключени конфликти с половинката. Внимавайте очите ви да не започнат да шават в различни посоки, преди да изясните отношенията си, за да не съжалявате после за прибързаността си.

ВЕЗНИ

При вас, Везни, през месеца не е изключено да има стрес и обърквания. Ще полагате повече усилия от обикновено и много ще се стараете, за да имате успех с нещата, които искате да постигнете. В любовта е много вероятно да започнете връзка или да развиете вече съществуваща до ниво, което да ви е удовлетворяващо. В семейството ви са възможни емоции и ангажименти покрай по-възрастни роднини.

СКОРПИОН

Не е изключено да се скарате с близък приятел или любим човек през месеца. Ще сте борбени и настъпателни, но е важно да успявате да запазвате добрия тон и да защитавате гледната си точка максимално щадящо другия. Ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания, да подпишете важни договори или да сключите печеливши сделки.

СТРЕЛЕЦ

Може да решите да пътувате през месеца или да си вземете заслужена почивка от няколко дни, в които да се отдадете на любим човек, спорт или хоби. В семействата ви не е изключено да изникне напрежение, което е важно да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща. Възможни са също така известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

КОЗИРОГ

Ако сте родени под знака Козирог, не е изключено да спечелите повече пари през месеца. Много вероятно е да ви се отдадат много подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място. В личен план не е изключено да сте изключително чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате нужда да се доказвате. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и ако се постараете да изпълните задълженията си, като намерите общ език с партньора и се изясните, няма да останете разочаровани.

ВОДОЛЕЙ

През месеца не са изключени задкулисни договорки и сключване на тайни споразумения. Ще влагате голямо количество от енергията си за печелене на пари. Много вероятно е да започнете нови проекти или дейности. В семействата ви може да възникнат конфликти или борба на Его. Важното е, че всичко ще се забрави във времето.

РИБИ

През месеца ще получавате добри новини, важни съобщения и доставки. Личният ви живот доста ще се раздвижи и е много вероятно някоя страстно започнала връзка, да завърши със сериозен ангажимент. Не е изключено да имате известно напрежение по време на месеца със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела, със средствата ви за комуникация: телефони, лаптопи или факсове или покрай близкото ви обкръжение: колеги, съседи, братя или сестри.

Източник

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

18,381 преглеждания

Comments are closed.