Какво да очаквам от моето бебе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Baby Guard DHA _ 3D pack

Трудно е да си родител в свят, който те затрупва с всякакви теории и съвети. Често се чудиш дали детето ти се развива както трябва и какво ли следва сега? Търпение. Най-доброто решение със сигурност няма да е плод на прибързани действия. Въпреки че понякога е трудно, е важно да не се концентрирате твърде много върху разпространените митове за развитието на децата. Всеки човек е уникален и се развива по свой собствен начин. Ако дадено дете развие някоя способност по-рано от приетото, това може да го затрудни в друго начинание. Има деца, които ще направят първите си крачки на девет месеца, има и такива, които се изправят около втората си година. А ние дълго след това няма да можем да преценим кой ще стане атлет. Това, което можем и е важно да осигурим, е костната му система да расте така, че ако има желание, да може да си го позволи. Някои деца проговарят на осем месеца, а други чакат да станат на три. И нито една от двете ситуации не гарантира, че ще имат какво да кажат, когато пораснат. Ние, родителите, можем само да предоставим приспособленията и хранителния режим, които стимулират мозъка на бебето да се развива активно.Има два начина да помогнем на бебето да стане пълноценен човек. Единият е посредством външна стимулация – разговори, игри, физически упражнения, интересни предмети, играчки и всичко, което може да грабне интереса му. А другият е посредством вътрешна стимулация – като му осигурим всички полезни вещества и витамини, които подкрепят естествения растеж и развитие на организма.

EVITAL ви предлага новата гама продукти Baby Guard® във вариант Baby Guard® D3 (витамин D3) и Baby Guard® DHA (Омега-3  + витамин D3).  Витамин D3 – витаминът на слънцето – помага на бебешкия организъм при растежа и развитието на костите, което му осигурява стабилността да се изправи, за да изучи и открие света наоколо.

Baby Guard D3 - pack 3D

От друга страна Омега-3 (DHA) киселините се грижат за нормалната мозъчна функция и зрението на растящите малки човеци. Тя е основен компонент на централната нервна система и присъства във всички тъкани. Тя представлява 20% от ретината и през първите три години е 60% от мозъчната кора, но не се произвежда от човешкия организъм. Затова е важно да се приема редовно от външни източници. Приемането й оказва положителен ефект върху имунната система и алергичните реакции.
Иновативната “twist-off” капсула, в която се предлагат продуктите на Baby Guard®, и фактът, че са суспендирани с маслиново масло, което намалява алергичните прояви, ги прави правилно дозирани и изключително лесни и приятни за приемане от бързо растящите човечета.
Всичко зависи само от вас. Ако понякога ви се струва, че бебето е целият ви свят, не забравяйте, че вие наистина сте целият свят за него.
Бебетата имат нужда от много грижи и любов, за да пораснат здрави, а ние имаме нужда да знаем, че правим винаги най-доброто за тях.

За повече информация www.evitalpharma.bg

child-sleeping

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5,575 преглеждания

Comments are closed.