Какви ще бъдат децата, родени през годината на Маймуната

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

 

2016NY

Децата, родени през 2016 ще определят рано пътя си – вероятно ще знаят какво искат да работят още от съвсем ранна възраст. В същото време те са доста предпазливи по „семейните“ въпроси – искат да се оженят само един път, а семейството и приятелството са ключовите ценности в живота им. Макар и родените в годината на Маймунта са материалисти до мозъка на костите си, те се наслаждават на романтични изненади и подаръци. Всъщност представителите на този знак смятат благосъстоянието за нещо, което могат да получат много лесно: те са абсолютно убедени в своето светло бъдеще и не се съмняват, че след 10 или 20 години ще са преуспели. Няма нужда да разбиваме увереността им, тъй като е напълно основана.

Децата Маймуни са спокойни, притежават безупречно здраве, активни са, но не създават неприятности за родителите си. И разбира се – има едно голямо „но“. Не може да им позволите да усещат каквато и да било липса на внимание. Посветете цялото си свободно време единствено на тях. Те са отлични слушатели, но повече обичат да говорят. Нуждаят се от това да развиват социалните си умения.

Малките Маймунки са много умни, нуждаят се от това да виждат нещата в различна светлина и искат да получават непрекъснато нова информация. Родените през годината на маймуната обичайно са центъра на купона и са блестящи в изкуствата. Чувствителни са към това какво мислят другите за тях и се разстройват, когато получават критика, макар и да не го показват. Целта на живота на децата Маймуни е да правят другите щастливи. Те рядко се сблъскват с проблеми в живота си и затова често другите им завиждат. Но фактът, че са успели, не им дава време да обръщат внимание на подобни глупости. Наслаждавайте се на живота заедно със своето дете и не го оставяйте да се съмнява, че това да бъдеш известен и успял е нещо страхотно.

 

Вижте какви ще бъдат децата, родени в годината на Маймуната, според зодиакалния им знак:

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Страници: 1 2 3 4 5

11,498 преглеждания

Comments are closed.