Как ще отпразнуваме 1 юни тази година?

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Първите седем, Маргаритка и Приказки без край обединяват усилия, за да превърнат парк Гео Милев в чудно местенце за игри и забавления!

web-600_314
Подранилото лято ни кара да мечтаем. Мечтаем за ваканция, за дълги разходки в парка, за синьо море, за планински потоци, за сенчести поляни и безгрижни мигове с децата – някъде там, където градският шум е извън реалността, а домашните са само спомен.

Ние от Първите седем, напълно в ритъма на топлото време и разцъфтелите люляци, също сме нетърпеливи да излезем навън и да се впуснем в приключения неизвестни и вълнуващи.

Поради тази причина и тази година, за трети пореден път, се приготвяме с детски трепет и нетърпение за най-важния празник за медията ни – Първи юни.

И както винаги мечтаем за един различен ден, за един различен празник!

А, повярвайте, той ще бъде точно такъв!

Тази година на 1 юни, Първите седем, Маргаритка и Приказки без край ще превърнат парк Гео Милев в сцена за най-невероятните вълшебства за най-малките дечица, за техните по-големи сестрички и братчета, но и за техните родители. През целия ден ще се провеждат различни ателиета и работилнички, където децата ви ще могат да майсторят мандали, да оцветяват, рисуват, творят и получат много подаръци и изненади.

Но най-важното място в този специален ден ще бъде центърът на парка, където в празничната вечер ще започне концертът, посветен на празника на децата. Той ще бъде открит от перкусионен ансамбъл „Тупан“ към музикално училище „Любомир Пипков“ с произведението на Стоян Янкулов „Шарена сол“, а след това всички ще имаме възможност да чуем едни от най-популярните български изпълнители –Мая Бежанска, Вики Терзийска, Тони и много други, които пазят грижливо и дълбоко в сърцата си детското в себе си. Както винаги добре дошли са всички!

Малко преди началото на концерта, обаче, ще се случи нещо нечувано! Ние от Първите седем организираме най-масовото по своите мащаби издухване на сапунени мехурчета. То ще е толкова сериозно, че се очаква дори леко заоблачаване. Всеки, който си пада по сапунените мехурчета, нека се чувства специално поканен да вземе участие в това грандиозно мероприятие.

И внимавайте какво си пожелавате, защото на 1 юни се случват хиляди чудеса! Едно от тях може да е точно за вас!

Отново благодарим сърдечно на Столична община, район Слатина, че за трета поредна година ще ни “приютят” сред зеленината на парк Гео Милев.

Очакваме ви!

Официални партньори на събитието:

Danoninooldlogo

 

 

 

 

Dm-drogerie-Logo-k

 

710px-Doppelherz_logo.svg

 

 

 

 

 

 

logo_dama

 

logo-stolichna-k

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

2,561 преглеждания

Comments are closed.