• No categories

Как разгадахме тайната на бебешкия чар с Бочко

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Bochko-hero-website

Всеки от вас, родители, знае. Поглеждаш в малките блеснали очи и виждаш твоя свят. Очите на твоето дете отразяват света ти и го правят по-хубав.

В началото, докато е фино и малко бебе, се възхищаваш на деликатното му съвършенство. След това расте, и ти растеш заедно с него. Проучвате се, възпитавате се, всеки ден ти и твоето малко съкровище научавате нещо ново един за друг. И така ден след ден. И всеки следващ ден е пълен с изненади, бълбукащ от препятствия и преливащ от нови открития.

За теб и за твоето малко копие, дните и нощите заедно са колкото прекрасни, толкова и отговорни. Често трудностите при отглеждането на малките ни докарват до отчаяние. Всеки родител го знае, и ти го знаеш, нали?!  Но когато отново погледнеш очите, тези блеснали звезди, всичко се решава като с магическа пръчка. Усмихваш се и света отново е по-красив и задачите са по-лесни.

И тъй като бебетата и малките деца са наше призвание, ние от Бочко се запитахме – кое ги прави така очарователни? Кое им дава блясъка в очите? Защо звънти така смеха им? И кое прави крачетата им пухкаво нежни, само за целувки? Запитахме вас и с помощта на получените над 500 лични видеа, разкрихме тайната. Надникнахме в домовете ви, станахме част от вашето истинско ежедневие. Такова, каквото е във всеки български дом, такова, каквото изживявате всеки ден, пълно с енергия, бликащо от щастие, преливащо от изненади.

И защото сме отдадени на грижата за най-малките, затова сме доволни, че можем да помагаме, да бъдем до вас всеки ден и да станем част от това незаменимо преживяване, наречено родителство.

Вижте видеото тукFacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Втора стъпка

Етикети:

2,007 преглеждания

Comments are closed.