Как пазаруват различните зодии

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
kak-pazaruvat-zodiite

Всички хора  пазаруват, но астролозите твърдят, че човешкото поведение при пазаруване зависи от зодиакалния знак. Така ли е наистина?

Овен

Често този човек може да попадне в магазина случайно. Неговите покупки са предимно непланирани. Овенът дълго време може да разглежда вещи, да ги пробва, но след това купува това, на което очите му дори не са попаднали. Връщайки се у дома с покупката, стига до заключението, че е купил нещо, което наистина е необходимо. Представителите на този знак не трябва да бързат и да се ръководят от емоциите си. След като разгледате в няколко магазина, можете да изберете най-подходящата цена и качество на стоките.

Телец

Представителите на този зодиакален знак се отнасят към пазаруването много  отговорно. Основното, от което се интересуват в продукта, е качеството. Телецът ходи рядко на пазар, но в деня , в който е решил да посети магазините, се посвещава изцяло на това. Той взима от рафтовете всичко наведнъж, така че скоро да не мисли отново за шопинг. Когато избира, мисли само удобството, защото знае, че модата се променя!

Близнаци

Излизайки сутринта до магазина за хляб, Близнаците могат да се приберат вкъщи в късния следобед с куп пакети, пълни с покупки от бутика. Родените под този знак действат интуитивно. Внезапното желание за тях е решаващ фактор. В резултат на това, някои покупки събират прах още с етикетите. Близнаците не умеят да контролират  желанията си, които не винаги са съизмерими с техните способности.

Рак

Родените под този знак хора са страстни шопинг маниаци. Когато попадне в магазина, Ракът забравя за време и реалност. Там той си почива и се зарежда. Но понякога не може сам да си каже “Спри”. Не е зле, ако с него за компания бъде човек – скептичен и разумен, за който не е трудно да спаси другаря си от безсмислено разхищение.

Лъв

Сред най-взискателните купувачи в зодиакалния кръг е Лъвът. Той обича продавачите да са приятелски настроени и внимателни към него. Ако не проявят такова отношение, консултантите определено ще бъдат подложени на унищожителните  коментари на Лъва. Въпреки това продавачите не са там, за да направят невъзможното.

Дева

Девата обича разпродажбите. Тя никога не игнорира надписа “Намаление”. На разпродажбите Девата купува всичко, което вижда, искрено вярвайки, че всичко в живота е полезно. Но разпродажбите са безброй, а финансите са ограничени. Родените под знака трябва да бъдат по-разумни, а не да се ръководят от моментите на слабост.

Везни

При избора на даден продукт винаги се колебаят: “Да купя или да не купя, това е въпросът?”. Това се повтаря всеки път при вида на манекен с костюм, който дори са имали време да пробват. В пазаруването може да им помогне само опитен консултант. Везните е по-добре да вземат със себе си приятел, който ще им помогне да направят по-добър и най-вече по-бърз избор.

Скорпион

Скорпионите често са разочаровани от покупките си, тъй като техните нужди не могат да оправдаят дори най-модерните бутици, да не говорим за обичайните магазини. Ако смятате, че Скорпионът се лишава от някои неща, то не е защото е стиснат. Индивидуалност и собствено мнение – това е трудната комбинация за Скорпиона, която диктува и неговото поведение при шопинг.

Стрелец

Родените под този знак хора могат да харчат много пари, без да мислят за възможностите си. В допълнение, Стрелецът няма да пропусне възможност да се присъедини към спор с продавача. Той може дръзко да говори за правата на потребителите, дори никога да не ги е чел. Преди да влезе в магазина, Стрелецът е добре да има списък за пазаруване, в противен случай съществува голям риск от загуба на ресурси.

Козирог

Един истински ценител на качествените продукти. Преди закупуването на нещо, Козирогът със сигурност ще се допита за неговите гаранция и произход. Представителите на този знак се нуждаят от увереност, че продуктът ще издържи дълго време, за да му служи добре… но за да се радва на качествени неща, Козирогът не трябва да забравя, че ще трябва да плати и добра цена за това.

Водолей

Водолеите купуват хаотично. Опитвайки нов чифт ботуши, няколко минути по-късно те излизат от магазина с тапети за хола. Без да отчита възможностите, които произтичат от банковата сметка, Водолеят слага в кошницата всичко, което е поблазнило душата му. Точно заради това не рядко не му достига малко на касата. Затова е по-добре да се направи списък на необходимите покупки предварително.

Риби

Те правят покупки мирно и бавно. Когато ходят по магазините, могат напълно да забравят, че някъде някой ги чака и често пренебрегват дори нещата, които са искали да купят. При пазаруването Рибите разчитат на емоции и чувства. Добре е представителите на този зодиакален знак да не планират нищо друго в деня, в който ще посетят търговския център.

Източник: Dama.bg

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,608 преглеждания

Comments are closed.