Как един баща превърна момиченцето си в принцеса

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo
princess01

Емили Хитън получила почетната титла за седмия си рожден ден. Подаръкът, който нейният баща й поднесъл е доста интересен и необичаен.

За да осъществи своите намерения грижовния татко успява да намери единственото място на планетата, което, оказва се, не принадлежи на нито една държава в света. Това парче земя се намира между Египет и Судан, а новата държава се нарича Северен Судан.

Подаръкът за малката принцеса не е случаен, тъй като таткото още преди време обещал на момиченцето, че ще бъде принцеса и удържал на обещанието си. На седмия рожден ден на своята дъщеря той я обявил за такава.

Малката принцеса Емили не крие радостта си от този факт, но като че ли повече се гордее с находчивия си и предприемчив баща. Фермерът от Виджиния се свързал с държавните органи в няколко съседни на парчето земя държави, за да получи нужните разрешителни да основе новото царство за дъщеря си, и учудващо, не получил нито едни отказ или възражение. Територията на новото царство е 2 000 кв.км. Таткото вече е подал молба пред ООН то да бъде признато и да открие посолство в Дания.

Всички деца в семейството са много вдъхновени и радостни, а мечтата им е да превърнат пустинното царство на сестричката си в истинска градина, от която да хранят „всички хора по света“. Цялото семейство, начело с предприемчивия татко, в момента се е посветило на проучвания, свързани с недостига на вода в района и на това какви земеделски култури могат да се отглеждат в тези условия.  Като отговорен родител бащата на Емили е поел и ангажимента да предприеме всички възможни мерки за борба с глобалното затопляне и изменението на климата в световен мащаб.

Подаръците за малката Емили обаче не спират до тук. В съвсем скоро време тя ще получи още един, при това съвсем непредвиден и страхотен подарък – Disney така са се вдъхновили от тази история, че са решили да направят филм за новото кралско семейство на Северен Судан, а Емили ще бъде главната героиня в него.

По материали от fit4brain.com

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,853 преглеждания

Comments are closed.