ИКЕА България посреща „Фест на фермерските пазари“

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

IKEA Farmers Market

Този петък в пространството до магазина ще се предлага внимателно подбрана и свежа продукция от местни производители

София, 6 октомври – Tози петък (7 октомври) ИКЕА България за първи път ще се включи във Фест на фермерските пазари с пазар на открито на паркинг пространството до магазина, където ще се предлага внимателно подбрана, свежа и разнообразна сезонна продукция oт петнадесет местни производители. Събитието e oт 15:00 до 19 часа и ще представи чиста храна от източници с гарантиран био произход и без третиране с пестициди и химикали.

Фест на фермерските пазари се организира от Хранкооп за трeта поредна година. Тази есен от 4 до 10 октомври на различни места в София като пазара “Иван Вазов”, Бизнес парк София и станалата вече традиционна локация за събитието пазар на Римската стена, събитието ще събере на едно място продукция от малки и средни местни производители, които представляват малки семейни ферми и някои био-сертифицирани производства.

Новият каталог на ИКЕА е вдъхновен от храната, приготвянето ѝ и самото хранене, което без значение кога, къде и как се случва, ни предразполага да се съберем заедно и да празнуваме, да приказваме и да правим планове, да се смеем и да живеем по свой вкус. ИКЕА се включва във фестивала на фермерските пазари, за да предложи на своите посетители още една инициатива, която да събуди желание за развихряне в кухнята.

Можете да откриете повече подробности за събитието във Facebook тук.

***
За ИКЕА

Нашата визия е да създаваме по-добро ежедневие за много хора и предлагаме стилно, функционално и достъпно обзавеждане на високо качество, създадено с грижа за хората и средата.

ИКЕА е най-голямата верига магазини за обзавеждане на дома. Компанията е основана в южната част на Швеция през 1943 г. от Ингвар Кампрад. Днес ИКЕА има 387 магазина в 48 страни.

ИКЕА стъпи на българския пазар през 2011 г. с откриване на магазин в София. ИКЕА навлиза на българския пазар чрез франчайз договор на House Market S.A, която управлява общо 7 магазина на ИКЕА в Гърция, Кипър и България.

 

 

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,411 преглеждания

Comments are closed.