Хайде заедно да намерим количка за малката Ваня!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Ваня скоро ще стане на 2 години, но все още тежи само 6 кг. и не може да седи самостоятелно. Тя е родена с множество заболявания и дефицити и е едно от най-тежко увредените деца, които живееха в дома за бебета „Св. София“ в столицата до края на миналата година, когато той беше закрит благодарение на усилията на фондация „За Нашите Деца“.

В самото начало на годината крехката Ваня преживя сериозна сърдечна операция, от която до скоро се възстановяваше, а сега най-после започна да расте под грижите на екип от професионалисти в малък център от семеен тип за специализирана грижа за деца с проблеми като нейните.

Ваня вече е добре и по думите на лекарите е време „да живее както всяко друго дете“, да се храни нормално и да излиза навън. Разходките обаче са трудност, защото центърът не разполага с подходяща бебешка количка.

Обръщаме се към вас с молба да помогнем на малката Ваня!

Ако разполагате с бебешка количка в добро състояние, която вече не използвате и бихте искали да подарите на момиченцето, можете да се свържете с нашия колега Александра Паунова на e-mail адрес: alex.paunova@detebg.org или да позвъните на номер 0887070279.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Новини

Етикети:

2,429 преглеждания

Comments are closed.