Грижа за семейството и много приказни моменти с новата лимитирана серия на NIVEA Crème

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

NIVEACreme_MiaSkyВ продължение на своята отдаденост и последователност в грижата за семейството NIVEA Crème осигури на своите потребители възможността да допринесат за дейността на SOS Детски селища България. Марка №1 в грижата за кожата обяви, че ще дари по 30 стотинки на SOS Детски селища България от стойността на всяка покупка на продукт от лимитираната серия „Приказни моменти на грижа“. С това цели да подпомогне дейността на организацията, която през 2015 г. отбелязва 25 години от учредяването си с интегрирана кампания под надслов „Кажи ДА на щастливото детство“.

NIVEACreme_MiaHomeПрез тази година NIVEA Crème за пореден път ще изненада своите потребители с лимитирана серия с четири приказни героя – момченце, малката му сестричка, зайче и фея. До познатият крем в любимата синя кутийка през следвищите месеци в търговската мрежа ще можете да намерите и комплект от книжки с приказки: „Приключението на Тео сред възглавническата планина“, „Мая и загубената вълшебна пръчица“, „Тео прави голям скок“ и „Мая и феята отиват на пътешествие“. Приказките са създадени от илюстраторката Жуел Турлюне и писателя Удо Вайгелт и са посветени на нуждата от грижа, сигурност и семейство. Приказните герои получават нужната подкрепа от своите родители и NIVEA Crème, които в трудни моменти им вдъхват увереност и кураж, за да преодолеят всяко едно препятствие.

NIVEACreme_LeoWaterВсеки герой в историите е създаден така, че да вдъхновява и учи децата на истински стойностите неща от живота – закрила, любов и грижи, а приказките са изпълнени със забавни приключения.

NIVEACreme_LeoPillowС красивите си илюстрации и омагьосващи приказки лимитираната серия на NIVEA Crème има за цел да осигури още много вълшебни моменти за родители и деца!

Raffi&decataИнициативата подкрепи и младата звезда Рафи Бохосян, който прочете пред събралите се деца една от вълнуващите приказки на NIVEA.

Повече за кампанията можете да научите тук.FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,534 преглеждания

Comments are closed.