• No categories

Годишен хороскоп за зодия Стрелец

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

9strelec

Стрелецът е огнен знак, управляван от Юпитер. През 2020 се пригответе за големи промени в професионален и личен план, както и такива, които са свързани с погледа ви над света.

Любов и връзки

През пролетта се опитайте да превърнете загубите във връзката в нещо позитивно. Разнообразете я и ще видите колко по-прекрасна ще стане тя. Споделяйте с партньора си. Тези, което сте загубили през годините, ще бъдат заменени от хора, които наистина си заслужават.

Кариера

2020 няма да е година на големи промени в професионален план. Ще предпочитате да работите над свои проекти, отколкото над развитието ви на работа. Въпреки това, усилията от минали години ще бъдат възнаградени. През първата половина от годината ще създадете важни контакти, които не трябва да губите. Те ще ви помогнат за растежа ви в дадена сфера.

Финанси

През 2020 няколко ключови думи ще ви донесат пари, а те са – образование, пътешествия и философия. Внимавайте с инвестициите си през първата част на годината. През втората ще привлечете финансите и сигурността, които са ви липсвали. Възползвайте се от възможностите.

Здраве

През 2020 ще се изправите пред няколко предизвикателства, но ще са малки. През пролетта ще сте заредени с енергия. Ще намерите перфектен баланс, който напоследък е липсвал. Грижете се за здравето си, за да сте готови за всеки един проблем, пред който се изправите.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,080 преглеждания

Comments are closed.