• No categories

Годишен хороскоп за зодия Скорпион

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

8scorpio

Скорпионът е воден знак, ръководен от Марс и Плутон. Според хороскопа 2020 ще е наистина добра година.

Любов и връзки

2020 няма да донесе промени в любовен план. Обвързаните ще си останат във връзка. През тази година ще се радвате на сигурност и комфорт. За съжаление, необвързаните ще останат такива до края на годината.

Кариера

В средата на 2020 ще сте свободни да покажете таланта и способностите си. Ще работите усърдно, с което ще дойдат и повече отговорности. Възможно е да се фокусирате прекалено много върху работата. Не бъдете прекалено агресивни или нахални. Ще получите това, за което сте се борили през годините, защото сте положили много труд. В средата на лятото и есента не притискайте колегите си.

Финанси

2020 ще привлече награди през пролетта. В края на годината финансите ви ще са по-добре от предишни години. Помислете за бъдещето! Спестявайте, защото част от 2021 може да не започне добро от финансова гледна точка.

Здраве

Ще се радвате на добро здраве, но ще спрете да правите неща за тялото си, а не бива. Това, което ви се е отразявало добре, ще продължи да го прави. Не се притеснявайте излишно, защото няма да помогнете нито на себе си, нито на тези, за които го правите. Не занемарявайте здравето си. То наистина е важно!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,242 преглеждания

Comments are closed.