• No categories

Годишен хороскоп за зодия Риби

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

12ribi

Рибите са воден знак, управляван от Нептун. През 2020 ще получите изобилие във връзката със себе си.

Любов и връзки

Връзките няма да са ваш приоритет през тази година. Ще се научите да избягвате тези, които са излишни, и погледът ви ще се проясни по подобни въпроси. Ако имате брак, то това няма да се промени. Ако сте необвързани, при вас също няма да има промяна. Тази година е повече за вас, отколкото за взаимоотношенията с другите. Няма да откриeте сродната си душа, освен ако вече не сте.

Кариера

Копнеете за свобода и за ново развитие в професионален план. Това е годината, в която ще ги получите. През 2020 е време да поемете някакви рискове или да поемете в нова посока. Последните 3 години не са били толкова удовлетворяващи, затова сега ще ги получите. Ще се наложи да излезете от зоната си на комфорт, но ще ви хареса и то много. Отдайте се на работата още малко!

Финанси

Това, което е било загуба, сега ще се превърне в големи печалби. Може да не забележите веднага промените, но другите няма да ги пропуснат и ще изглежда така, сякаш късметът е кацнал на рамото ви. Направете си планове, но се опитайте да гледате в нова посока!

Здраве

През 2020 може да се появят нови здравословни проблеми или ще си припомните за стари такива. Опитайте се да намерите правилния баланс между работата и здравето, защото всичко има цена. Вие не бихте го поставили на заден план и ще се погрижите всичко да е наред. В началото на лятото се фокусирайте върху правилно хранене и упражнения. Ще откриете промени и вътре в себе си. Ще сте по-спокойни, а това ще намали и стреса. Радвайте се на спокойствието и ще сте щастливи. 2020 продължава с приключения и забавления.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,492 преглеждания

Comments are closed.