• No categories

Годишен хороскоп за зодия Овен

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1oven

Овенът е огнен знак, ръководен от Марс. Хороскопът за 2020 предвижда, че тази година ще бъде изпълнена с успехи в личен и в професионален план. Тя ще е далеч по-динамична.

Любов и връзки

През последните няколко години сте имали проблеми във връзките си, но през 2020 ще има възможност да създадете нови, които ще бъдат много по-здрави и щастливи. Изживените семейни и любовни проблеми ще ви послужат като урок през тази година, особено преди лятото.  Необвързаните имат шанс да се влюбят, а това да се окаже не просто флирт, а сериозна връзка. Възможно е да е с непознат или с някой познат. Внимавайте в края на лятото или началото на есента.

Кариера

В началото на 2020-та година ще бъдете по-настоятелни. Ще опитате да бъдете по-честни на работното си място, но не се притеснявайте, ако не се получи. Взаимоотношенията ви с колегите е възможно да се влошат. Може да не им хареса това, че сте завистливи, и да се отдалечат от вас. През предстоящата година, работните ви умения ще бъдат тествани.

Финанси

През 2020 ще имате нужда от по-голяма финансова сигурност. Ще бъдете по-оправни и ще се научите как да харчите и спестявате. Към края на годината ще осъзнаете колко лесно спестявате пари и ще имате възможност за добри инвестиции. Още през декември е възможно да започнете да възвръщате инвестициите си и да привличате все повече пари. Внимавайте през февруари. Възможно е да имате и спорове в семейството, свързани с имоти. Месеците, през които трябва да внимавате са февруари и тези към края на годината.

Здраве

Още в началото на 2020 ще сте изпълнени с енергия. За съжаление, ще се чувствате изтощени относно някои аспекти от живота ви. Ще се радвате на добро здраве в края на летните месеци и в началото на есента. Макар и да не обръщате особено внимание на здравето си и на това как се храните, трябва да го промените. Обръщайте внимание на тези неща!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,245 преглеждания

Comments are closed.