• No categories

Годишен хороскоп за зодия Лъв

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

5leo

Лъвът е огнен знак, управляван от Слънцето. 2020 е годината на знанието и науката. Повечето от вашите действия ще са насочени към това да сте отговорни и решителни, както и да работите за постигане на целите ви.

Любов и връзки

2020 година няма да е безпроблемна за двойките. Имате нужда да бъдете обичани, ценени, да ви се възхищават, но това няма да се случва често през тази година. Закъснението ви за срещи и събирания ще има своята цена. Не започвайте дълготрайни връзки преди пролетта. Към края на лятото любовта отново ще се върне и ще подобрите взаимоотношенията ви с половинката.

Кариера

През 2020 година ще бъдете поставени на изпитание в сферата на мениджмънта, координирането и управлението, както и съвместната работа. Това е време, през което способностите ви ще бъдат проверени. Възможно е да не получите повишение през 2020 година, но усилията ви ще бъдат оценени още през средата на годината. Ще бъдете отговорни. Към края на годината ще съчетаете личния с професионалния си живот, а това ще ви помогне в дългосрочен план.

Финанси

Желанието ви да харчите пари и чувството ви за отговорност ще се борят през 2020. През лятото е време да въведете ред във финансите си. Ще се фокусирате върху дома и семейството. Инвестирайте и в бъдещето си! Справете се с дълговете!

Здраве

Започнете да тренирате. Това е годината, в която трябва да спортувате активно. Ще имате нужда то цялата си сила и енергия, за да се чувствате добре. Ще се притеснявате за връзките си и кариерата, но този стрес не би ви повлиял добре. Бъдете зрели, а резултатите ще се появят скоро.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,251 преглеждания

Comments are closed.