• No categories

Годишен хороскоп за зодия Козирог

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

10koziroc

Козирогът е земен знак, управляван от Сатурн. През 2020 е време да създаде света, в който толкова искате да живеете.

Любов и връзки

През новата година ще изпитате трудности с откриването на баланс между любовта и работата. В края на пролетта това ще се промени и ще настъпи отново хармония и подобрение в комуникацията с партньора ви. Ако сте необвързани, 2020 е идеалното време да започнете връзка, защото ще имате повече възможности да се социализирате. А ако намерите единственият човек за вас?

Кариера

2020 няма да е драматична година в професионален план. В края на годината ще ви се открият възможности за промяна, които приемете ли, ще е само в полза. Ще започнете да създавате контакти извън вашата област, но това само ще повлияе положително на целите ви. Ще ги покажете на околните, а отговорната ви работа и добри умения, ще помогнат за издигането ви.

Финанси

2020 ще ви донесе още приходи. Партньорствата и добрите взаимоотношения на работното място ще са от ваша полза. Внимавайте, защото външни сили могат да попречат на финансовите ви преводи. Инвестициите ви, обаче, ще бъдат добри. Продължавайте да се развивате и да надграждате, за да получавате позитиви.

Здраве

Няма да има промяна в здравето ви. Започнете да влагате повече енергия в ръководенето на здравословен начин на живот и повече тренировки. Предишната година е източила част от енергията ви, но това няма да ви спре. Вие знаете как да си възвърнете доброто здраве.

10koziroc

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,323 преглеждания

Comments are closed.