• No categories

Годишен хороскоп за зодия Дева

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6deva

Девата е земен знак, ръководен от Меркурий. Това е зодията на промените.

Любов и връзки

Време е за голяма промяна. Откажете се от онези, които не ви влияят добре. По-малките промени ще се случват бързо, а е възможно дори да не разберете кога и как. 2020 ще е годината на промените. Възможно е да бъдете привлечени от човек, който не е ваш тип. Ще имате възходи и падения в любовта. В края на годината може да възродите връзка от миналото.

Кариера

В професионален план също ще има промени. Ако не промените работата си, то ще го направите с начина, по който работите. 2020 ще е време на неочаквани изненади и нови запознанства. Те може и да преминат в по-сериозно от работните отношения. Наслаждавайте се. Първоначално може да ви е чуждо, но ще свикнете.

Финанси

През новата година ще започнете да поемате повече рискове. Продавайте и купувайте различни стоки. През есента ще привличате парите. Всеки иска да има добра финансова основа, а вие знаете как да го постигнете!

Здраве

За да се справите със стреса, който ще ви залее в началото на 2020, ще трябва да направите някои промени в начина ви на работа и то бързо. Няма да страдате от здравословни проблеми, защото ще водите активен начин на живот. Не се притеснявайте прекалено. Запомнете, че вашето държание ще определи какво ще е и здравето ви.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,377 преглеждания

Comments are closed.