Фотоконкурс: Активни бебета с щастливи родители

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pampers Pants са гащички, които наподобяват до голяма степен обикновените детски гащички, но с попивната сила на пелените Pampers. Те също толкова надеждно защитават кожата от влага и запарване, но са толкова лесни за употреба, че може с едно движение да ги свалим или обуем на бебето. Особено удобни са в периода, когато приучваме бебето да използва гърне, когато прохожда и започва да се движи активно. Pampers Pants са меки и нежни, а еластичните им маншети на кръста и около крачетата прилягат идеално по гънките на детското телце и така няма начин да протекат, а бебето може да играе свободно и необезпокоявано.

Активните бебета са много забавни, те непрекъснато се движат, пълзят, опитват се да ходят, танцуват и подскачат, когато чуят музика, обожават да ни имитират и да повтарят нашите движения, а ние улисани в ежедневните си задачи около тях рядко успяваме да запечатим тези уникални моменти и да ги превърнем в спомени за „след това“.

Ето защо по случай Първи юни – Денят на детето, ни хрумна да ви провокираме и да ви поканим да се включите в една игра на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и Pampers, която да събере наистина забавни кадри от ежедневието с тези малки генератори на енергия, които творят забавни истории дори, когато спят, а и защото ДЕТСТВОТО Е САМО ВЕДНЪЖ.

Много ще се радваме, ако от 1 юни до 12 юни 2017 г. включително, ни изпратите снимки, запечатали забавни моменти от ежедневието ви с вашето активно бебе и ни направите съпричастни към моментите, в които заедно играете, танцувате, разхождате се, тичате, скачате или просто се обличате.

Можете да изпращате снимки на редакционния ни e-mail: office@purvite7.bg или като лично съобщение във Фейсбук страницата на Първите седем. Не забравяйте да напишете вашите данни за контакт, както и телефон за обратна връзка.

На случаен принцип ще изтеглим петимата късметлии, които ще спечелят от тези прекрасни пелени Pampers pants.

Очакваме вашите забавни, смешни, закачливи, причудливи, но със сигурност уникални фотографии с нетърпение, защото сме сигурни, че именно с такива моменти е изпълнено ежедневието на всички родители!

В конкурса могат да участват майки и татковци, баби и дядовци, лели, вуйчовци, братя и сестри и всички непоправими папараци, стига да си кажат имената и да имат на кого да посветят наградата!

Желаем ви успех и много свежи моменти!

pampers-igra-k

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално Конкурси

Етикети:

2,780 преглеждания

Comments are closed.