Фондация И АЗ МОГА/I CAN TOO на 10!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Koleden banner 1

 Тази година Фондация И АЗ МОГА / I CAN TOO навърши 10 години. По този повод са решили да създадат каталог с най-популярните Коледни картички от 2006 до днес. Картичките ще бъдат представени по нов начин, пречупени през погледа на две дизайнерки – едната от София – Сузане Караманова, а другата от Ню Йорк – Елеонора Де Симоне.

От фондацията представят новите визии, които всеки ще може да поръча за свои партньори, клиенти, близки, приятели и така да подкрепи деца със специални нужди.

 И АЗ МОГА / I CAN TOO   с благодарност и много вълнение споделят още, че в Центъра за деца с аутизъм в гр. Пловдив, открит през 2015, терапия получават над 30 деца. За да отговори на постоянно нарастващите нужди, в момента той има нужда от още специалисти. Това е и първият по рода си Център в България, към който има Благотворителен фонд за подпомагане терапията на деца, чиито родители са с ограничени финансови възможности.

Koleden banner 3 Koleden banner 2

Ако искате да подкрепите каузата на фондацията в помощ на тези деца, можете да научите повече и да получите нужната информация на:

cards@icantoo.eu
www.icantoo.eu
www.facebook.com/icantoofoundation
#icantoo_foundation
02 / 937 78 62, 0885 277 342, 0884 256 917
София 1000, ул. Гурко 12, ет. 7, офис 34

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално

Етикети:

2,471 преглеждания

Comments are closed.