Фантастични книги за деца 7+

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kniga-za-dinozavrite_450_501

Фантастичната книга на динозаврите (7+)

Трябва да признаем едно – това е може би най-красивата книга за динозаври, която сме виждали на нашия пазар. Направена с любов и вкус, не са пестени усилия от никой по веригата. А това не е лесна задача със сигурност… Изключително подходяща и за подарък.

Тествахме реакцията от книгата както върху двегодишно дете (отявлен фен на динозаврите), така и върху 10-годишен предтийнейджър, който едва вдига очи от компютъра – и двамата са фенове и я разглеждат всеки ден. Баткото чете на малкия и си показват и разказват.

Влез в света на динозаврите, опознай ги съвсем от близо, разбери с какво са се хранили, как да ги различаваш и разбира се – как може да ги опитомиш!

Стани пазител на тези праисторически създания и ще се влюбиш в техния загадъчен свят!

Поръчай онлайн ТУК

goliamata_kniga_za_fantastichni_jivotni_450_501

Голямата книга на фантастичните създания

Още една наистина фантастична книга от издателство Дакелче. Тя е още по-смела и магична, още по-вълнуваща и дори малко страховита. Изключително безценен наръчник в света на митичните създания. Кой ще бъде твоят любимец? Може би красивият еднорог? Огненият феникс? Триглавият цербер? Внимавай, бъди подготвен, всеки един от тях крие много тайни оръжия и дори и да изглежда миловидно, с тези създания винаги трябва да имаш едно наум.

Поръчай онлайн ТУК

Amelia_Earhart_450_565

Амелия Еърхарт (8+)

Надяваме се, че повечето от вас знаят, коя е Амелия Еърхарт. Това е първата жена, която прелита сама над Атлантическия океан. И също така има честта да бъде част от поредицата „Кратки пътеводители в биографии забележителни“, която има за цел да разказва биографиите на известни личности от цял свят по достъпен и за по-малките читатели начин.

Не пропускайте да се запознаете и с другите герои от поредицата, които са оставили своя отпечатък в световната история.

Поръчай онлайн ТУК

 

zlatnite konci

Златните конци (10+)

Тази книга определено е по-различна от останалите. Тя е искрена, вдъхновяваща, така близка до сърцето на всеки, умееща да докосва. Действието се развива съвсем в наши дни. Всичко е затворено заради пандемията, децата не могат да ходят на училище. А главната героиня Кая и по-големият й брат Алекс се втурват в лудо приключение, за което дори не са и подозирали!

Готовите ли сте да пътувате във времето? Да се запознаете с един изцяло нов свят? Да преживеете неща, за които дори не сте и подозирали? А може би никога не сте чували за Холокоста? За Гестапо? Не губете повече време, защото авторката на книгата Валентина Щайн, ви е подготвила едно необикновено изживяване, което никога няма да забравите и майсторски е съшила миналото с настоящето и то със златни конци!

Поръчай онлайн ТУК 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Публикувано в: Актуално

887 преглеждания

Comments are closed.