Есенен пазар на детски дрехи, дамско бельо и козметика с 10% отстъпка

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Октомври си отива с бавни стъпки и сякаш никак не иска да пусне лятото да си върви, но сигурно вече сте усетили, че сутрините са типично есенни и доста хладни.

За есенните и зимните месеци от огромна важност за здравето на децата е те да са подходящо облечени. Това съвсем не означава “навлечени” в сто ката дрешки! Важно е материите да топлят детското тяло, но да не му тежат, така че детето да може да се движи свободно, да тича и да играе, без да се изпоти.

Изборът на дрехи, аксесоари и играчки за нашите обични деца в днешно време е огромен, а сега има още една прекрасна възможност да обновим детския гардероб с актуални за сезона покупки, при това с 10% отстъпка от цената на артикулите извън промоция. Предложението идва от нашите приятели от www.lifesuit.euа отстъпката можете да вземете с ваучера с промокод, който днес публикуваме.

От  LifeSuit са помислили и за родителите. Посочените отстъпки са валидни за дамското бельо и за козметиката. Дамското бельо е с високо качеството и прецизна изработка и ще задоволи най-взискателните вкусове.

И, за да не останат татковците пренебрегнати, за тях също има отстъпки! Те ще могат да се възползват от намаление в мъжката серия козметика.


Purvit7_promotion

Отстъпката е валидна за периода 31.10.2019 – 03.11.2019 г. и е за всички стоки извън промоция в онлайн магазина!

Всеки наш читател ще има възможността да избере и напазарува стоки, които не са в промоция, от онлайн магазина www.lifesuit.eu с 10%  отстъпка от  31 октомври до 3 ноември 2019 г.

Logo_LSC_slogan_purvite7

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

905 преглеждания

Comments are closed.