Един ден на нероденото бебе

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ultrazvuk

07:00

Вече се събудих. Мама спи. Хм, ще си посмуча пръстите на ръчичката.

07:15

Скучно ми е! Мама все още спи. Намерих си другата ръчичка. И тя има пръстчета. Ще ги посмуча всичките. Я, да видя, мога ли едновременно.

08:00

Мама се събуди. Не знам защо, но все още не сме хапвали нищо. Май отиваме някъде. Но, тя яде ли изобщо? Ритнах я лекичко няколко пъти, за да я подсетя, но тя не ми обърна никакво внимание. Обидено съм! Ще взема да дремна.

09:30

Събуди ме ужасен грохот!!! Дочувам, че мама си говори с някаква жена за нещо, наречено ултразвук. Уговаряха ме да се обърна, за да видят какво съм – момче или момиче. Изобщо не ги разбрах какви ги дрънкаха. Но, нали те много искаха да им покажа нещо, е, показах им дупето си.

10:00

Взеха ни кръв! Не знам какво значи това, но мама най-сетне пие сок. Радва се. Е, само докато се излегнах върху пикочния й мехур. Рязко спря да се радва и докато казваше, че трябва да намине покрай баба, вече бяхме при баба.

10:30

Най-накрая хапнахме истински, после всичко притихна, а аз сладичко заспах.

12:00

Събудих се от странно почукване, сякаш някой почукваше по сърчицето ми. Мама беше при зъболекаря.

16:30

След спокойния следобед дойде ред на друго гръмовно нещо. Някой се подпря на корема на мама и започна да вика: „Хей, приятелче, тук ли си?“ – Че къде другаде да съм!? Странни въпроси задава този глас. По-силен е от този на мама и е някак по-дебел. Мама казва, че това е татко. Ооо, само да се измъкна от тук, ще ти покажа аз какво е да ти викат в ухото. Още само няколко месеца и ще видиш ти!

17:00

Отново е шумно! Подразбрах от мама, че сме в автобуса. Ох, лошо ми е, този автобус така люлее и друса, че ми се зави свят. Свих се на топка, но и това не помогна. Засмуках всички пръсти на едната си ръка от мъка.

17:05

Хм, пръстите на останалите ми крайници май са по-вкусни.

18:00

Най-накрая тишина! Ще дремна малко.

20:00

Моите хора май вечерят, татко каза, че оризът е пресолен, а мама, че вината е моя. Възмутително! Какви са тези приказки сега? Преглътнах тежко и я ритнах в хълбока.

21:00

Мама продължава да дъвче нещо, което издава странни звуци и май гледа филм. Откривам, че предпочитам да си смуча пръстите на краката. Неусетно заспивам.

23:00

Събудих се! Мама се приготвя за лягане и си мисли, че ще спи. О, не, сега е време да си играем, мамо! Искаш ли на въртележка?

01:00

Май се поуморих… Мами, хайде, вече можеш да спиш!

По идея от ihappymama.ru

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

44,431 преглеждания

Comments are closed.