Две двойни покани за представлението “Маша и Мечока” очакват своите притежатели

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

MM_TURNE

Специално за най-малките почитатели, музикално-продуцентска компания “Жокер Медиа” ще представи спектакъла Кутията на щастието“. Представлението е оригинална руска адаптация на  един от най- любимите на децата по цял свят анимационен сериал „Маша и Мечока“.

Представлението е изпълнено с безкрайни и вълнуващи приключения, които остроумно разказват историята на добротата, любопитството и непосредствеността, оставащи за дълго в съзнанието не само на детската публика, но и на техните родители.

Богатата и изключително атрактивна постановка ще бъде адаптирана на български език  и представена на сцената на градовете:

В. Търново – 14 ноември Дворец на културата и спорта“ Васил Левски“
Русе – 15 ноември „Доходно здание“
Варна, 16 ноември – Фестивален и конгресен център
Бургас- 17 ноември – Държавна опера
Ст. Загора- 18 ноември – Държавна опера
Пловдив –  19 ноември – Дом на културата “Борис Христов“
София 20 ноември – зала 1 на НДК

За повече информация ТУК

Двама от вас, които се включат с верен отговор на следващия въпрос, имат шанса да спечелят двойна покана за емблематичното детско представление в споменатите градове!

 

Какъв е бил Мечокът от любимия на децата анимационен сериал „Маша и Мечока“ преди?

а) лекар

б) цирков артист

в) пилот

Крайният срок за участие е 10-ти ноември 2016 г. включително, а имената на печелившите, изтеглени на случаен принцип, ще бъдат оповестени на 11 ноември 2016 г. след 12:00 ч. в сайта на ПЪРВИТЕ СЕДЕМ и във фейсбук страницата ни.

Изпращайте вашите отговори със съдържание „Двойна покана за представлението Маша и Мечока“ на имейл:  office@purvite7.bg  или като лично съобщение на Фейсбук страницата на Първите седем.

ЖЕЛАЕМ ВИ УСПЕХ!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

15,541 преглеждания

Comments are closed.