ДЕВА 23 август – 22 септември

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

deva

Детето Дева

Девите са нетърпеливи да преследват целите си в момента, доста целеустремени са, затова не е добра идея да се опитвате да ги отклонявате от избрания път. Възможно е детето Дева дори да ви изнерви с неотклонното си желание да преследва това, което си е наумило.

Следващите две седмици са идеални за постигане на целите, които си е поставило детето Дева.  Независимо дали става дума за учене на нови умения, или за работа през лятото, Девата се подготвя старателно и упорито. Те са в състояние да видят финала, който им предлага най-голямата награда. Трябва обаче да му покажете, че е полезно понякога да се спре и да помирише розите по пътя.

Децата Дева имат по-специална връзката с бащите си или друга ключова мъжка фигура в живота си. За бебето Дева е валидно същото.

Майката Дева

Амбиция и усилия ще съпътстват времето през идната седмица и те ще се увенчаят с успех.  Предстои време за растеж, така че бихте могли да направите големи крачки по пътя на вашите намерения, от сега до края на годината. За да са успешни начинанията ви, нулирайте брояча и започнете отначало.  Не бързайте, не взимайте прибързани и необмислени решения.

Разхождайте се сред природата, кратките разходки на свеж въздух ще ви заредят с енергия, ще пречистят ума ви, ще ви концентрират, за да намерите фокуса в себе си и да постигнете целта си.

Огромна крачка напред идва и при бъдещите майки от този зодиакален знак. При вас на дневен ред са дългосрочните планове и задачи. Помислете за обединяване на силите с някой, който може да ви помогне и да удвои усилията ви. И не забравяйте да дишате – това не е състезание, това е пътешествие! Можете да постигнете голям напредък през тези две седмици, просто не забравяйте да се грижите за себе си.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1,270 преглеждания

Comments are closed.