Детско царство в Сердика Център

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Освен необходимост, обновяването на детския гардероб може да бъде и забавно изживяване за вас и децата ви. Богатата палитра от специализирани детски магазини и брандове в Сердика Център ще задоволи капризите и на най-суетните малчугани, а тези които предпочитат игрите, могат да полудуват на воля в зоните за забавление. Една от тях е пиратският кораб на ниво -1,  на същия етаж се намира и Детския Кът, в който се организират детски тържества по различни поводи.  

Извън специализираните магазини за детска мода и играчки, стоки за деца могат да се купят и в магазините на големите търговски марки в Сердика Център – ZARA, H&M, Reserved и LC Waikiki

А за да превърнете пазаруването в истинска детската приказка за вашето дете, заповядайте всяка неделя през 2013 в Сердика Център и се потопете в магията на кукления театър.

fasha-serdika-1


Облеклата в магазин Carnival Kids ще дадат на децата ви увереност, много цветно настроение и разнообразие от марки, от които да избират.


Магазин Okaidi е зареден с модерни и практични облекла за деца от 0 до 14 г.


В магазин Amigo се предлагат бебешки и детски дрехи, обувки и аксесоари с марката Mayoral – един от един от най-големите испански производители.  


В Kolev&Kolev ще откриете удобни и красиви обувки за вашите деца с оригинален дизайн за всяко краче. 


В Swissies ще откриете удобни и красиви обувки за вашите деца с оригинален дизайн за всяко краче. 


В магазин Guess Kids има колекции, предназначени за деца от 0 до 16 годишна възраст, в които умело се съчетават GUESS стила и интелигентната практичност. 


Магазин Imaginarium ще познаете по миниатюрния вход, който подканя по очарователен начин най-малките клиенти. Тематични секции според интересите и хобитата на децата помагат да се ориентирате бързо.  


Магазин Хиполенд събира под един покрив всичко необходимо за отглеждането и възпитанието на децата от раждането им до тийнейджърска възраст. 


Магазин Mothercare посреща нуждите на всички бъдещи и настоящи майки с висококачествени продукти на достъпни цени.  

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Posted in: Места

7,936 преглеждания

Comments are closed.