Детето – Скорпион

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

skorpion
23-ти октомври – 21 ноември
Бебетата Скорпиони се славят с крайни настроения и емоции. В един момент могат да са и сърдити и усмихнати. Склонни са към интровертност, така че не се изненадвайте, ако предпочитат да си играят сами в продължение на часове или да се радват на компанията само на един любим приятел или роднина. Те са дълбоко чувствителни, и ако вашият малък Скорпион е прекалено тих, седнете и си поговорете с него какво се случва. Те могат да бъдат изключително интуитивни и вие може да научите нещо ново за себе си в процеса на разговора.
Особено талантливи са малките Скорпиони в областта на изкуството и музиката. Подарявайте им музикални играчки или музикални инструменти когато пораснат. Те истински ще се забавляват с тях часове наред.

Състезателният им дух можете да провокирате като ги записвате за участие в различни конкурси като индивидуални участници, защото те трябва да блестят.
Добри имитатори са и могат да развият актьорски талант. Могат да постигнат много в изучаването на чужди езици, което може да стартира в най-ранна детска възраст.

Скорпионите обичат водата. За тях плуването, гмуркането и разходките с лодки са истинско удоволствие. Няма да сбъркате ако ги запишете на плуване още с прохождането им.

Момичетата Скорпиони имат особен пиетет към модата и е много вероятно когато пораснат сами да си кроят и шият тоалетите.
Скорпионите са силно интуитивни и лесно долавят настроенията и намеренията на околните. Не бива да бъдат принуждавани да се включват към групови мероприятия или отборни игри.
Понякога децата Скорпиони са ревниви, ако забележат, че възрастните обръщат повече внимание на някое друго дете. В такива моменти се чувстват пренебрегнати и е възможно да се опитат да ви манипулират, защото го владеят. Те са умни и хитри.
Чувстват се добре, когато домашната обстановка е спокойна и приветлива. В противен случай вероятността тинейджърът Скорпион да ви спретне големи емоционални кризи и посещение при някой психолог.
Скорпионите са склонни да демонстрират собственическо чувство във всеки възможен момент. Те често казват „Това е мое!“. Понякога дори твърде често. Трябва деликатно да им се показва, че това тяхно качество не е положително и внимателно енергията, с която то се храни, да се насочи към изпълнението на полезна дейност.
Скорпионите праз целия си живот имат любимите играчки, храни, приятели и т.н. Родителите на деца от този знак трябва да са внимателни към децата си и да ги наблюдават повече от останалите, тъй като детето Скорпион може да развие зависимост от дадени предмети, хора или идеи, затова е добре да се поощрява да опитва нови и нетрадиционни неща.

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

8,429 преглеждания

Comments are closed.