Детето – Риби

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

ribi

19 февруари – 20 март

Бебета Риби са мъдри и знаещи личности. Погледът им често е отнесен и замечтан, но те са много наблюдателни и виждат всичко, което се случва около тях. Може би затова когато пораснат те се реализират като отлични визуални артисти, инженери и фотографи

Сред връстниците си Рибите се отличават с по-деспотичния си характер, с богатото си въображение и с ярката си индивидуалност. Ако има напрежение на домашния фронт или с връстниците, детето Риби може да се превърне дори в насилник.

Креативни и състрадателни, те могат да попаднат в плен на емоциите, за сметка на здравия разум.

Творчески личности са, еднакво добре им се отдава боравенето с художествени материали в областта на приложните изкуства, фотографията.

Сред спортовете биха се изявили добре във футбола, хокея, плуването и танците.

Имат влечение към театъра, пеенето и танците. Ранното включване на подобни занимания в ежедневието на детето Риби е от полза за цялостното му изграждане като личност и творец.

Децата от тази зодия обожават миризмата на шоколад и чипс, но и на домашно приготвен ябълков пай. Поощрявайте децата Риби да ви помагат в готвенето и печенето на домашни лакомства, защото това е прекрасен начин да се сближите.

Рибите са силно емоционални, а когато успеят да са последователни в намеренията си се чувстват сигурни в себе си.

Когато става дума за правила, добре е да се поставят твърдо и неотклонно пред Рибите, защото ако не ги следвате категорично, вашето дете ще загуби доверие във вас.

Рибите са прекалено доверчиви, затова е нужно да ги научите, когато разговарят непознати да са предпазливи, без да насаждате излишен страх в тях.

Децата Риби са състрадателни и любвеобилни. Позволете им понякога да се грижат за вас ако сте разстроени или тъжни. Бъдете отговорни в емоциите си обаче, за да не им отнемете без време детските емоции преждевременно и без нужда.

Винаги можете да сте максимално откровени с вашето хлапе Риби, но бъдете внимателни. Тяхната чувствителност може да доведе до някои личностни разстройства като анорексия или злоупотреба с опасни вещества по време на пубертета.

 

 

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,863 преглеждания

Comments are closed.