Детето – Козирог

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

kozirog
22 декември – 19 януари
Бебетата Козирог са древните души на зодиака. Затова е възможно да се появят на света със сбръчкано чело. Да дисциплинирате малкия Козирог няма да представлява никаква трудност. Те са децата, които често карат мама и тате да се гордеят с отрочето си. Козирозите са родени перфекционисти. Колкото по-рано започнете да ги социализирате, толкова по-добре. Козирозите са верни приятели, много често другарчетата от детската градина или площадката пред блока се превръщат в приятели за цял живот. Ако често се налага смяна на средата и ежедневието е белязано от нестабилност, много вероятно детето Козирог да израсне самотно и да се превърне в аутсайдер. Децата от тази зодия обичат семейните празненства и могат да се определят като домошари.

Децата Козирог обичат да играят на открито, харесват излетите сред природата и жадуват искрено за компанията на своите приятели.
Могат да се изявят в спортове като футбол и други подобни отборни игри, включващи много движение. Те са родени лидери, затова не се учудвайте, че без много усилия могат да станат и капитани на спортния отбор, в който членуват от съвсем скоро.
Козирог е най-амбициозният знак от зодиака. Децата, родени под този знак обичат дома и имат положително отношение към музиката, но ако трябва да си избират музикален инструмент, биха се спрели на барабаните.

За да постига успех и равновесие Козирогът се нуждае от ясно поставени правила в дома. Децата от този знак се страхуват да не сгрешат, затова трябва да бъдат насърчавани да вземат самостоятелни решения. Поговорката: „Ако не успееш от първия път, опитай отново!“ за тях е повече от необходима.

Децата Козирог са социални и затова имат успех в училище и в различни социални проекти. Те стават лесно популярни не само сред връстниците си, но и сред преподаватели, приятели и роднини. Харизматични и обаятелни са и са предпочитани за компания и партньори от мнозина. Готови са да помогнат на всеки.
Когато имат проблеми са склонни да се оттеглят и да се опитат да разрешат проблема си сами. Затова е важно да им се покаже, че в лицето на семейството има на кого да разчитат и да се опрат.kozirog

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

3,135 преглеждания

Comments are closed.