Месечен хороскоп за СЕПТЕМВРИ

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

1ovenOвен

На вас, Овни, ще ви се отдадат възможности за изява. Ако съумеете да се възползвате от тях, месецът ви ще бъде много успешен и ще успеете да изпъкнете в сферата, която сте си избрали.

Не е изключено да имате любовни авантюри и флиртове през месеца. Заетите от вас ще задълбочават отношенията си с половинката.

При всички случаи ще сте много чувствителни. Голяма част от вас ще променят визията и представянето си пред хора.

2telecТелец

Вие, Телци, не е изключено да се влюбите през месеца. Заетите от вас ще бъдат добре оценени от партньора и ще се решат на по-решителни стъпки и задълбочаване на отношенията.

Не е изключено да се спуснете да реновирате жилищата си и да подмените мебелировката си. При всички случаи ще хвърлите известни усилия в дома където живеете и една част от енергията ви ще отива там.

В работата си ще бъдете много продуктивни и успешни. Ще успеете да изпъкнете над останалите служители и колеги.

3bliznaciБлизнаци

Вие, Близнаци, може да имате промяна в близкото обкръжение. Не е изключено да смените работа, жилище или да ви дойдат нови колеги или съседи. Също така е вероятно да си купите нова кола, лаптоп или телефон.

Добре е да разчитате на комуникативните си умения през месеца, понеже така най-лесно ще прескачате пречките, поставяни ви от другите.

Каквито и трудности да ви сполетяват, винаги ще се намира някой добър приятел да ви измъкне от ситуацията. В дома и сред роднините ви се очаква да се чувствате комфортно.

4racРак

Вие, Раци, е възможно да се чувствате леко притиснати от настоящо партньорство и да решите да се разнообразите с чаровен непознат или непозната. Добре е да не прибързвате, за да не си навлечете ненужни неприятности.

Не са изключени пътувания в чужбина или активно общуване с чужденци през месеца. Нищо чудно да решите да попивате нова информация или да потънете в някоя нова област.

При всички случаи ще сте изключително ангажирани с финансовото си състояние. Хем ще имате много идеи как да си харчите парите, хем ще намирате начини за печалба на допълнителни средства.

продължение

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Pages: 1 2 3

7,402 преглеждания

Comments are closed.