До всички бъдещи и настоящи родители на новородени – вашата подаръчна кутия ви очаква!

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

Чудесата на живота – това са всички онези моменти, в които дъхът ни спира от удивление, щастие и възхита.  Моментите, в които от безгрижни деца, вярващи във вълшебства, се превръщаме в отговорни възрастни, но продължаваме да пазим духът на мечтателя в себе си! Затова ние от Първите седем решихме да стартираме кампания, която нарекохме “Чудесата на живота”.

Първият етап от кампанията ще е под надслов „Чухте ли сърчицето на вашето бебе“ и ще е отнесена към бременни дами от 5-та седмица на бременност до първата среща с бебето. Решихме да избягаме малко от стандартния формат с училищата за бременни и затова ще ви поканим на кино.

Съвместно със Сine grand в Park center mall, в голямата зала с капацитет 270 човека каним всички бременни наши читатели и половинките им да заповядат да гледат новия филм с Брад Пит и Марион Котийяр Allied/Свързани.
Всяка една от вас ще получи красива подаръчна кутия с продукти и материали, които биха й били от полза както по време на бременността, така и в първите ви срещи с бебето, както и книжката с изпробваните рецепти на Първите седем за захранване на бебето 🙂

Дата: 10 декември
Начало: 16:00 ч.
Цена на билета: 9.50 лв.

 

Билетите ще бъдат  в продажба от 3-ти декември на касите в Cine Grand в Park center mall. За резервации ТУК
Вижте трейлър на филма ТУК 

Кутията съдържа продукти и материали на: Colief – капки за колики, олио за круспи Colief, Water wipes – мокри кърпи за бебета, пакет от 60 бр., витамини за бременни от Doppelherz, плюшена играчка от ИКЕА, карта за 50% отстъпка от първото посещение в Солната стая, книга с рецепти за домашна бебешка кухня от Първите седем, книга с информация за развитие на бебето през първата година, информация за солната стая и въздействието й върху организма ни и други. Приблизителна стойност на продуктите в кутията: 60 лв. 

bebeshka kuhnia_cover

Очакваме ви!


С подкрепата на:

Doppelherz_logoColief-logo1waterwipes_logo_1

NN-logoDm-drogerie-Logo.svgIkea-logo

Saltroom Logo

Медийни партньори: 

kenguru logonovini-logo-web
RADIO_Family_RGB

С партньорството на:

cine-grand-logo

FacebookTwitterGoogle+TumblrPinterestSvejo

6,838 преглеждания

Comments are closed.